Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Narukerälle tappio ensimmäisestä välierästä

 

Narukerälle tappio ensimmäisestä välierästä


1. välierä HIFK – Narukerä 7-4 ja. 3-3 (1-1)

Arkipäivänä peli Helsingissä ”lepakkovuorolla” houkuttelee kuin ohrakakko karppaajaa. Toisaalta panokset ovat niin kovat ja taistelutahto huipussaan, että on sama missä ottelu pelataan. Illan ottelu pelattiin siis Oulunkylän tekojäällä kun Brahen kentän jää ei kestänyt päivän auringonpaistetta.

Ottelun ensimmäinen jakso alkoi vauhdikkaasti niin kuin välierän kuuluukin. HIFK painosti alun 20 minuuttia, mutta Narukerä puolusti tarkasti. Ottelukellossa vierähti 28 minuuttia kunnes HIFK:n luisteluraketti Rolf Larsson käytti paikkansa hyödyksi ja vei kotijoukkueen kulmalyönnistä johtoon. Narukerän tasoitus tuli myös kulmalyönnistä kapteeni Heikki Hyvösen iskiessä pallon verkkoon. Tasalukemista siirryttiin tauolle hiomaan taktisia kuvioita. Ensimmäinen jakso oli kotijoukkueen.

Toisen jakson alussa HIFK saa hankittua kulman, josta Jyväskylän apu Atte Hänninen vie kotijoukkueen uudelleen johtoon. Narukerä oli kuitenkin päättänyt taistella ja hyvään kevätvireeseen päässyt Jaakko Niemi ohittaa Christoffer Huberin kotijoukkueen maalilla. Vain hetki tästä ja kokelas Jere Koivula komentaa kotijoukkuetta polvilleen vieden Narukerän ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon. Peli tuntuu olevan Narukerän käsissä, kun kotijoukkueella on kaksi pelaajaa jäähyllä. Pieni ajattelemattomuus hyökkäämisessä kuitenkin kostautuu ja IFK hankkii nopealla hyökkäyksellään itselleen kulmalyönnin. Vain neljä minuuttia ennen täyttä aikaa R. Larsson tasoittaa kulmasta 3-3:n Tasalukemat kestävät varsinaisen peliajan loppuun asti ja edessä on jatkoaika. Toinen jakso oli Narukerän.

Jatkoaikaa ehtii kulua noin viisi minuuttia, kun Larsson pääsee rokottamaan Narukerää kolmannen kerran illan pelissä. Syötön 4-3 maalin antoi Jari Hyttinen. Tässä tilanteessa vaihdetaan viimeistä kertaa kenttäpuoliskoja ja lähdetään toiselle 15 minuuttiselle. Jatkoajan toista puoliskoa ehtii kulua noin viisi minuuttia, kun kokenut tv-kommentaattori Mika Mutikainen tekee ratkaisevan tuntuisesti 5-3 maalin Aku Ojasen passista. Narukerän Timo Niemi on päättänyt taistella loppuun asti ja tuo Narukerän taas maalin päähän Tomi Mustosen esityöstä. Vierasjoukkue panostaa hyökkäämiseen vimmatusti, mutta taistelua ei tällä kertaa palkita. Ottelun hahmo Larsson avaa paikan Mutikaiselle joka viimeistelee IFK:n kuudennen maalin. Larsson tekee pelin viimeisellä minuutilla vielä maalin ja loppulukemat 7-4 kotijoukkueelle. Jatkoaika oli, kuten tuloksestakin näkee HIFK:n.

Narukerän onnistujia pelissä olivat maalivahti Jussi Aaltonen, keskikentän työmyyrät Aleksi Vihtilä ja Janne Väkiparta sekä hyökkääjä Jere Koivula.

Lauantaina jatketaan Porissa toisella välieräottelulla. Finaalipaikka on katkolla hallitsevalle mestarille, mutta Narukerä tulee taatusti laittamaan itsensä täysillä likoon. Tässä ottelussa tuskin kukaan jää kylmäksi. Nämä ovat niitä otteluita, joita niin pelaajat kuin katsojatkin ovat odottaneet koko pitkän syksyn ja talven.

Narukerän tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Narukerä - logo

Narukerä - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Tomi Mustonen jatkaa Narukerässä

Tomi Mustonen jatkaa Narukerässä

Viime kaudella 31 tehopistettä takonut Tomi Mustonen on Narukerän uusin sopimuspelaaja.

Lue lisää
Ville Aaltonen on palaa Poriin innostuneena

Ville Aaltonen on palaa Poriin innostuneena

Narukerän 20-vuotta kestänyt odotus päättyy, kun legenda ja maajoukkueen kapteeni Ville Aaltonen palaa kasvattajaseuraansa.

Lue lisää
Narukerän P15 joukkueelle SM-hopeaa

Narukerän P15 joukkueelle SM-hopeaa

Narukerän P15 joukkue voitti viikonloppuna Varkaudessa pelatussa SM-lopputurnauksessa hopeaa.

Lue lisää
Timo Helavuori Narukerän puheenjohtajaksi

Timo Helavuori Narukerän puheenjohtajaksi

Narukerän vuosikokous valitsi seuran uudeksi puheenjohtajaksi Timo Helavuoren.

Lue lisää
Narukerä taistelee lauantaina kullasta

Narukerä taistelee lauantaina kullasta

Maaliskuussa 1998 Narukerä voitti Tornion Naränperällä pelatussa pronssiottelussa paikallisen Palloveikot 2-3.

Lue lisää
Narukerä aloittaa välierät keskiviikkona

Narukerä aloittaa välierät keskiviikkona

Kaksi hyvin toisensa tuntevaa ja kovaa pelaavaa joukkuetta kohtaavat bandyliigan välierissä. Narukerän ja HIFK:n ottelut ovat yleensä olleet vähämaalisia.

Lue lisää