Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Jazzin talven pelikalenteri liki valmis

FC Jazzin talven pelikalenteri liki valmis

 

FC Jazzin talvikauden otteluohjelma on viimeistä silausta vaille sovittuna. Olli Orvasto on ollut ahkerana ja rakentanut asioita hyvissä ajoin valmiiksi.

- Saimme harjoituspelit pitkälti sovittua pari viikkoa sitten ja tosiasiassa puhelimeni alkoi heti soimaan, kun uutinen siirtymisestäni Poriin julkaistiin. Ensimmäisenä saimme sovittua asiat Wissin Jarkon kanssa ja menemme Ilveksen vieraaksi tammikuun puolessa välissä. Vuoden vaihteen jälkeen pelaamme Suomen Cupin pelejä ja saamme Karhuhalliin vieraaksi, sekä puolustavan Cup-mestarin SJK:n, että myös sen akatemia-joukkueen. Tällä hetkellä taitaakin olla tusinan verran harjoituspelejä sovittuna, kertoo Orvasto.

Kauden ensimmäisessä harjoituspelissään FC Jazz kohtasi Klubi-04:n Eerikkilässä. Ensimmäisen jakson jälkeen porilaiset olivat Eero Lehtisen maalilla johdossa, mutta toisella jaksolla Klubi käänsi ottelun kahdella pikamaalilla voitokseen lukemin 2-1.

Tasaisen ja vauhdikkaankin ottelun anti mietitytti FC Jazzin päävalmentajaa,
- Tässä vaiheessa kautta tulee nähdä tuloksen taakse ja muutamia asioita kirjasin ylös pelistä. Nyt on hyvä jatkaa eteenpäin askel kerrallaan kohti seuraavia harjoituksia ja pelejä. Tänään pelattiin hyvin tyypillinen harjoituspeli, jossa vaihtoja tehtiin molempien joukkueiden toimesta runsaasti. Rasmus Östling (kuvassa) pelasi hyvän ensimmäisen jakson maalissa ja avasi peliä mallikkaasti. Topparikaksikko Kuusela-Meura pelasi varmasti ja hyökkäyspäässä Koivuniemen Jussi oli meidän vaarallisimpia pelaajia, kertoi Orvasto.

FC Jazz kokoonpano: Östling (Liuhala), Mäntynen (Jo Lehtonen), Kuusela, Meura, Kulju, Laaksonen (Ablade), Kemppinen, Nurminen, Ahola (Tomberg), Koivuniemi, Lehtinen (Toivonen)

Harjoituspelit:
17.12.2017 Klubi 04 - FC Jazz
21.1.2017 Ilves - FC Jazz
28.1.2017 VPS - FC Jazz
4.2.2017 MuSa - FC Jazz
11.2.2017 FC Jazz - SJK Akatemia
18.2.2017 FC Jazz - SJK
4.3.2017 FF Jaro - FC Jazz
18.3.2017 FC Jazz - ÅIFK
26.3.2017 TPV - FC Jazz
1.4.2017 FC Jazz - SalPa
8.4.2017 FC Jazz - Peimari United

FC Jazzin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016

Ottelut kaudella 2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää