Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

 

Kakkosen pelit käyvät kuumimmillaan ja kauden ratkaisupelit ovat vasta edessä. Musan Salama on kääntänyt kuitenkin jo katseen tiukasti tulevaisuuteen ja ensi kauden joukkueen rakentaminen on täydessä käynnissä. Kapteeni A-P Pihlaisen jatkosopimus julkaistiin pari viikkoa sitten ja sen jälkeen sopimusneuvotteluja on jatkettu tulevan kauden runkopelaajien kanssa.

Pihlaisen jälkeen uusia sopimuksia tehtiin kaksin kappalein. Täksi kaudeksi seuran väreihin siirtyneet Ronald Karlsson ja Juuso Rantala jatkavat MuSa-paidassa myös tulevalla kaudella.

Ronald Karlsson (20) on mennyt kauden aikana pelaajana eteenpäin janoussut vahvoilla otteillaan joukkueen pelaavaan kokoonpanoon. Monipuolinen Karlsson pystyy pelaamaan sekä puolustuksessa että keskikentällä.

- Olen viihtynyt MuSa:ssa todella hyvin, eikä jatkosopimusta tarvinnut kauaa pohtia. Olen mielestäni mennyt pelaajana eteenpäin tämän kauden aikana, mikä tuntuu tietenkin hyvältä. Olen saanut hyvää oppia sekä jalkapalloon että muuhun elämään liittyen. Näistä on ollut paljon apua. Olen tyytyväinen siihen, että peliaikaa on tullut kauden aikana mukavasti, mutta nälkää riittää ja haluan kehittyä pelaajana edelleen, taustoittaa Karlsson ensimmäistä vuottaan Salama-paidassa.

Juuso Rantala (19) liittyi Musan Salaman rinkiin joulukuussa 2016. Armeija kutsui kuitenkin nuorta miestä heti tammikuussa. Vuoden avauspuolisko meni asepalveluksesta johtuen rikkonaisissa merkeissä, mutta siitä huolimatta Rantala on ehtinyt osoittaa olevansa kelpo pelimies.

- Seurassa on ammattimainen tekemisen meininki päällä ja olen viihtynyt MuSa:ssa erittäin hyvin. Omalta osaltani alkukausi armeijan takia meni hieman ohi, mutta nyt riittää näyttöhalua. Halusin sitoutua joukkueeseen jo hyvissä ajoin, sillä uskon, että MuSa on oman kehittymiseni kannalta paras vaihtoehto. Meillä on koossa erittäin hyvä joukkue ja sisäinen kilpailutilanne kannustaa tekemään parhaansa joka päivä, keskikentällä viihtyvä Rantala summaa tilannettaan.

Joukkueen rakentaminen jatkuu ja pelaajien kanssa neuvotellaan jatkokuvioista koko ajan. Lisää sopimusuutisia kuullaan varmasti vielä lähiaikoina.

MuSan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



RonaldKarlsson

Ronald Karlsson

18.8.1996
Tiedot


Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää