Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

 

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lehtonen aloittaa nyt kolmannen peräkkäisen kautensa Porissa. Kuntoutumisensa jälkeen Lehtonen pelasi edelliskaudella yhteensä 16 ottelua ja teki yhtä monta maalia voittaen niiden avulla lohkonsa maalikuninkuuden. Lehtonen oli päättyneellä kaudella yksi porilaisten onnistujista ja huikealla loppukauden maaliputkellaan avainroolissa joukkueen sekä rahapelaajien kiitäessä syksyllä voitosta voittoon.

Lehtonen kertoo odottavan tulevaa kautta paremmissa tunnelmissa kuin edelliskaudella,
- Viime talvikausi meni vähän ohi kuntouttaessani itseäni jalkavamman jälkeen ja pääsin vasta keväällä pallotreeniin mukaan. Nyt on tarkoitus saada hyvä talvikausi alle ja päästä pelaamaan täydellä teholla heti ekasta sarjamatsista lähtien. Maaleja tottakai odotetaan hyvän loppukauden johdosta ja toivottavasti niitä myös onnistun tekemään.

Juho Lehtosen sopimuksen jälkeen FC Jazzilla on koossa 15 pelaajasopimusta kaudeksi 2018 ja joukkueen valmistautuminen on hyvässä vauhdissa. Ennen vuoden vaihdetta on tavoitteena, että joukkue on pitkälti saatu kasaan ja harjoituspelejä päästään pelaamaan hyvällä ryhmällä.

Lehtonen muistuttaa että FC Jazzin tekeminen tällä hetkellä oli yksi päätöstä helpottava tekijä,
- Edellisestä kaudesta jäi vaikean alun jälkeen hyvä maku suuhun. Runko tulee pysymään hyvin kasassa ja kun vielä taustaryhmäkin vahvistuu Honkavuon Juhanilla, niin tästä on mukava lähteä joukkueen kanssa rakentamaan tulevaa. Uskon, että kausi 2018 tulee jatkumaan siitä mihin se syksyllä päättyi ja tulemme taistelemaan lohkon kärkipaikoista.

Porissa uraansa jatkavan Lehtosen sopimus oli Kari Kaivo-ojan mukaan FC Jazzille yksi tärkeimmistä syksyn asioista ja koko seuralle äärimmäisen hieno uutinen,
- Juhon jatkaminen joukkueessamme on meille tietysti hieno ja merkittävä asia. Se on myös osoitus hänen viihtymisestään tässä joukkueessa ja uskosta joukkueen tulevaisuuteen. Toivon, että Juho saa hyvän, ehjän harjoituskauden alle ja viime kauden hyvä vire jatkuu heti ensi kauden alusta saakka.

FC Jazz aloittaa harjoituspelinsä tammikuun alussa ja valmistautuu kauteen pelaamalla yhteensä 13 harjoitusottelua ennen kauden alkua.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle



JuhoLehtonen

Juho Lehtonen

3.8.1992
Tiedot


Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää