Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

 

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen. Kuusi maalia TPV:n paidassa viime kaudella Kakkosessa viimeistellyt Dieter (23) on nuoresta iästään huolimatta Kakkosen konkareita. Alkava kausi on Dieterin kohdalla jo kahdeksas valtakunnan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla, sillä mies pelasi seitsemäntoista Kakkosen ottelua TPV:n paidassa jo seitsemäntoistavuotiaana kaudella 2011. Monipuoliselle Dieterille löytyy käyttöä sekä laidassa että hyökkäävänä keskikenttäpelaajana.

- Rudi on fiksu ja tavoitteellinen urheilija, joka haluaa kehittyä jalkapalloilijana. Olemme seuranneet hänen otteitaan jo pidempään ja todenneet hyvinkin MuSan näköiseksi pelaajaksi. Olen todella tyytyväinen, että Dieter koki siirron MuSaan oikeaksi askeleeksi urallaan, vastuuvalmentaja Ville Ulanen summaa.

- Dieter on harjoitellut joukkueen mukana jo joulukuusta lähtien. Hän on tehnyt vaikutuksen asenteellaan ja esiintynyt muutenkin edukseen harjoituksissa. Edeltävät kaudet ovat osoittaneet, että Rudi pystyy myös maalintekoon Kakkosessa, joten hän on erinomainen lisä kokoonpanoomme, Ulanen jatkaa.

Siirto Poriin seitsemän TPV-vuoden jälkeen on muutos myös pelaajalle.

- Päätös siirtymisestä ei ollut helppo, sillä TPV:n suuntaan vuosien myötä syntynyt tunneside osoittautui yllättävän vahvaksi. Haluan kuitenkin mennä pelaajana eteenpäin ja koen, että MuSa on minulle paras ympäristö tähän. Jo ensimmäiset treeniviikot ovat osoittaneet, että täällä on loistavat edellytykset kehittyä pelaajana. Joukkueen ja valmennuksen sitoutuminen sekä ammattimainen ote näkyvät päivittäin sekä harjoituksissa että kopissa. Tämä motivoi itseäkin antamaan parastaan, Dieter taustoittaa siirtoaan MuSa-paitaan.

Rudi Dieter on Musan Salaman neljästoista sopimuspelaaja. Lisää sopimusuutisia on tiedossa heti alkavalla viikolla. Tulevana lauantaina 13.1. on edessä joukkueen ensimmäinen harjoitusottelu. Vastaan asettuu ToVe ja ottelu alkaa klo 13 tekonurmella.

MuSan tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää