Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

 

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Karhujen tehokkaimpana pelaajana kauden aikana hääri totuttuun tapaan Benjamin Lepola. Runkosarjassa 25 ottelua pelannut Lepola saalisti tililleen 38 (20+18) tehopistettä. Kaikkiaan sadassa Divarin runkosarjan ottelussa porilaishyökkääjälle on kertynyt 204 (121+83) tehopistettä.

Pudotuspeleissä Lepolan tahti vain kiihtyi. Ratkaisevassa finaalissa Karhujen kirin kolmannessa erässä aloittanut Lepola voitti pistepörssin 14 (10+4) tehopisteellä.

Tuleva liigakausi on Lepolalle kaikkiaan neljäs Salibandyliigassa. Kaksi ensimmäistä sesonkia Lepola viihtyi Porissa, viimeisin Jyväskylässä. Kaikkiaan 43 Salibandyliigan ottelua ovat tuoneet tehopisteitä 37 (23+14).

Porilaisjoukkueen hyökkäyksessä jatkaa myös todellinen seuraikoni Ville Salonen. Ensimmäisen kerran kaudella 2004-05 edustusjoukkueessa esiintynyt Salonen oli päättyneellä kaudella joukkueensa toiseksi tehokkain pelaaja runkosarjassa. Jokaisessa runkosarjan ottelussa mukana ollut Salonen keräsi kauden aikana 34 (10+24) tehopistettä. Uransa aikana Divarin 208 ottelussa on syntynyt 247 (107+140) pistettä.

Pudotuspeleissä Salonen sijoittui maalipörssin kolmanneksi kuudella osumallaan. Kaikkiaan tehopisteitä kahdeksaan pudotuspeliotteluun kertyi kahdeksan (6+2).

Salibandyliigaa Salonen on pelannut Porin lisäksi myös kauden verran Raumalla. Kaikkiaan 86 ottelua pääsarjassa ovat tuottaneet 57 (31+26) pistettä.
 
- Todella hieno fiilis päästä pelaamaan pitkän tauon jälkeen liigaotteluita kotikaupungissa. Meillä on joukkueen runko ollut kasassa useamman vuoden ja se jatkaa myös ensi kaudella. Nautin pelaamisesta edelleen äärettömästi ja odotan jo innolla, että päästään jälleen hommiin tulevaa kautta varten, kommentoi sopimuksen solmimisen jälkeen Karhujen hyökkääjä Ville Salonen.

Karhujen sopimustilanne:
Maalivahdit (2)

Rasmus Österman, Tomi Bergendahl

Puolustajat (6)
Kalle Santanen, Tuomas Puisto, Aapo Tamminen, Joni Halminen, Niko Järvenpää, Oskari Raittila

Hyökkääjät (9)
Benjamin Lepola, Ville Salonen, Antti Vuorinen, Markus Hautaoja, Tomi Jerkku, Eero Vanhatalo, Juho Myllyharju, Aaro Ollikainen, Tuomas Huhtala

Karhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää