Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Salibandyliigan jumbofinaali lauantaina Tampereella

Salibandyliigan jumbofinaali lauantaina Tampereella

 

Salibandyliigan häntäpään taistelussa on lauantaina elintärkeä ottelu. Sarjan viimeisenä majaileva Koovee kohtaa kotikentällään kolmen pisteen päässä majailevan porilaisjoukkueen.

Joukkueet kohtasivat toisensa syyskuun lopulla Porissa. Tamperelaisjoukkue näytti marssivat täyteen pistepottiin, kun joukkue johti toisen erän loppupuolella maalein 4-1. Karhut kuitenkin aloitti kirin, joka lopulta oikeutti kauden ensimmäiseen voittoon maalein 5-4. Ville Salosen iskemä voittomaali syntyi, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä vain 36 sekuntia.

Koovee tekee lauantaina peluun joulutauolta. Edellisen kerran tamperelaisryhmä nähtiin kaukalossa joulukuun 20. päivä, kun se kohtasi vieraskaukalossa Steelersin. Steelersin 5-3 -kotivoittoon päättyneessä ottelussa Kooveen Tuomas Aholle tuomittiin pelirangaistus (PR3). Sen myötä Aho on pelikiellossa lauantain kohtaamisesta.

Kooveen tehokkainta osaa kauden 15 ensimmäisessä ottelussa on ollut nelikko Teemu Suomalainen (14 pistettä), Samuli Salomaa (12), Jasse Kuusisto (12) ja Samuli Segerman (11).

Karhut on puolestaan pelannut joulutauon jälkeen kaksi ottelua. Viime viikonlopun ensimmäisessä taistossa joukkue taisteli upeasti EräViikinkejä vastaan ja ottelun ratkaisu venyi aina rangaistuslaukauskisaan asti. Sunnuntaina puolestaan porilaisryhmä teki todellisen mahalaskun, kun vieraskaukalossa LASB ryöpytti karhuveljiä rumin lukemin. Sunnuntain ottelusta porilaisjoukkueelle tuli myös jobinpostia, kun Tuomas Puistolle määrättiin ottelussa tapahtuneesta jalkakontaktista kahden ottelun pelikielto.

- Kauden tärkein peli on edessä lauantaina. Ottelussa on todella isot panokset, kommentoi Karhujen päävalmentaja Mikko Lehti.

- Koovee lähtee varmasti tiiviin puolustuksen kautta peliin. Se asettaa sitten omat haasteet pallolliseen peliin.

- Lauantaina meidän pitää olla pallon kanssa huolellisia ja eritoten, kun lähdetään kääntämään peliä hyökkäyssuuntaan. Meidän pitää myös olla tarpeeksi rohkeita pelissä, vaikka panokset ovat kovat, päättää Lehti.

Kooveen ja Karhujen välinen kauden toinen kohtaaminen alkaa AutoCenter Areenalla kello 18:30. Ottelua voi seurata myös Ruutu+:n kautta.

Karhujen tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Karhut United ry - logo

FBT Karhut United - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää