Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kakkosen kärkikamppailu Lohjalla

 
Kakkosen kärkikamppailu Lohjalla


FC PoPalla on huomenna torstaina edessä Kakkosen B-lohkon kärkikamppailu, kun porilaiset matkaavat Lohjalla sarjassa tällä hetkellä toisena oleva LoPan vieraaksi.

Viime kierroksella PoPa jatkoi voittoputkeaan, kun sunnuntaina kaatui PP-70 Porin Stadionilla lukemin 3-1. LoPa puolestaan hävisi Kaarinassa KaaPolle 3-2. Näin joukkueiden piste-ero on 9 pistettä porilaisten hyväksi.

LoPa on pelannut todella vahvan alkukauden ja varsinkin kotona joukkue on ollut liekeissä voittaen kaikki ottelunsa. 12 ottelusta LoPa on kerännyt 27 pistettä, maalieron ollessa 24-11. Joukkue on uudistunut viime kaudesta erittäin paljon, uusia kasvoja ovat toppareina hääräävät Matti Hurme ja vielä viime kaudella PoPassa pelannut Silva, muita uusia nimiä joukkueessa ovat Mehdi Kuqi ja Daut Kuqi. Myös valmennuspuolella on tapahtunut muutosta, kun täksi kaudeksi päävastuun otti Markku Palmroos. Ottelun juoni on selvä, LoPa tarvitsee ottelusta ehdottomasti kolme pistettä, sillä PoPan voittaessa joukkueiden piste-ero olisi 12 pistettä.

PoPa on voittanut kauden kaikki pelaamansa 12 ottelua ja kärkikamppailu huomenna on kierroksen viimeinen ottelu. Haaste on kova, kun tiedetään LoPan kova kotivire ja se, että kotijoukkue tulee tekemään kaikkensa, että saisi PoPan johtoa hieman kiinni. PoPa voi lähteä otteluun ilman paineita, sillä kaikki paineet ovat kotijoukkueella. PoPa pelasi erittäin vahvan ottelun viime sunnuntaina, mutta samanlainen draivi pitää saada päälle huomenna, jotta kolme pistettä matkaa Poriin.

- Varmasti on kova matsi tiedossa, mutta erittäin luottavaisin mielin reissuun lähdetään, peli toimii tällä hetkellä hyvin. Tarkoitus olisi jatkaa putkea ja hakea kolme pistettä kotiin, sanailee vahvan alkukauden pelannut Samu-Petteri Mäkelä.

FC PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2008 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008

Ottelut kaudella 2008

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Marcelode Silva

Marcelo de Silva

10.9.1977
Tiedot


Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää