Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Arttu Lindenille pronssia SM-reikäpeleissä

 
Arttu Lindenille pronssia SM-reikäpeleissä


FJT 5 - SM-Reikäpeli 5.-7.8.2009
Kurk Golf
Kirkkonummi
Par 72, 5864m / 5127m

Mukana Porin Golfkerhon edustajina ovat:
P21 Juuso Lehtinen
P18 Henri Tuovinen
P16 Juuso Pelkonen
P16 Arttu Lindén

Ensimmäinen päivä ja samalla joillekin ensimmäinen reikäpeli SM -tasolla oli varmasti ikimuistoinen, jopa jännittävä kokemus. Porin edustajat selvisivät kaikki jatkoon voittamalla ensimmäisen päivän vastustajansa kutkuttavien vaiheiden jälkeen.

Juuso Lehtinen suoriutui voittoon toisella uusintareiällä. Henri Tuoviselle riitti tasaisen varma peli ja voitto tuli 3/2 -tuloksella. Juuso Pelkosen vastus oli kivikova (viime vuoden SM 2.), mutta taisteltuaan 18 -reikää ja siihen päälle vielä 6 jatkoreikää oli voitto Juuson taskussa. Arttu Lindén pääsi jatkoon viimeisen reiän voitolla tuloksella 1/0.

Toisena päivänä Juuso Lehtinen hävisi vastustajalleen tasaisen kisan jälkeen toisella jatkoreiällä. P18 sarjassa Henri Tuovisen vastustaja kukisti Henrin vaihe rikkaan ja jännittävän kisan jälkeen viimeisellä reiällä. P16 sarjassa Arttu Linden ja Juuso Pelkonen voittivat upean kisan jälkeen vastustajansa puolivälierässä. Välierissä vastustajat olivat kuitenkin molempia, Arttua ja Juusoa parempia ja niinpä Arttu ja Juuso kohtasivat toisensa pronssisen mitalin taistelussa. Niin siinä sitten vain kävi, että ensi kertaa SM-kilpailuissa mukana ollut Arttu nappasi pronssia itselleen.

Porin Golfkerhon tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle




Junnujen reikäpeli-SM käyntiin Kurkissa 6.8.2009

Porin edustajat selvisivät kaikki jatkoon voittamalla ensimmäisen päivän vastustajansa kutkuttavien vaiheiden jälkeen.

Lue lisää

Heikki Tuovinen aluetourin voittoon

Sateisessa säässä Porin Kalafornian kentällä pelatun Junior Aluetourin poikien sarjan voittoon pelasi itsensä PGK:n Henri Tuovinen.

Lue lisää