Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Inter Akatemia - 100Unta Akatemia 1-2

 
Inter Akatemia - 100Unta Akatemia 1-2

100Unta Akatemia pääsi vihdoin voiton makuun Turun Kupittaalla, jossa se kukisti Inter Akatemian maalilla. Vanha sanonta "hyvä maalivahti on enemmän kuin puoli joukkuetta" oli enemmän kuin totta Turussa perjantai illalla. Ensimmäiset 40 minuuttia tuntui, että 100Unta Akatemian maalivahti Erno Inberg oli yksin päättänyt voittaa Inter Akatemian 11 pelaajaa. Ilman Inbergin loistopelastuksia Inter olisi mennyt menojaan ensimmäisellä puoliajalla. Ainakin viisi kertaa Interillä oli tuhannen taalan maalipaikka, mutta Inberg oli aina tiellä. 100Unta Akatemian kenttäpelaajat olivat jäätyneet Kupittaan tuulessa ja syötöt menivät mihin sattuivat. Ensimmäisellä puoliajalla 100Unta Akatemia sai yhden kontrolloidun hyökkäyksen, joka päättyikin Kari-Pekka Koivusen tekemään tasoitusmaaliin. Puoliajalla 100Unta Akatemia vaihtoi Sami Kaupin toppariksi ja Verneri Salminen tuli keskikentän alimmaksi, jolloin Tatu Mäkelä nostettiin kärkeen. Vaihdot tasoittivatkin peliä ja 100Unta Akatemia tuli joukkueena
paremmin mukaan peliin. Pelin hallinta oli kuitenkin koko toisen puoliajan edelleen hienokseltaan Inter Akatemialla. 100 Unta Akatemian voittomaali tuli 74 minuutilla suoraan Jesse Junnilan oikealta antamasta vaparista. Pallo meni maaliin pelaajajoukon keskeltä kenenkään siihen koskematta. Pelin loppu oli satakuntalaisten tiukkaa puolustamista onnistuen ensimmäisen voiton arvoisesti.
100Unta Akatemian valmentaja Samu Koski oli tyytyväinen lopputulokseen, mutta ei esitykseen, jolla se saavutettiin. Hänen mukaansa peli oli tyypillinen satakuntalaisen joukkueen peli, jossa ei paljon hienouksia nähty, jollei oteta huomioon maalivahti Inbergin loistavia torjuntoja. Pelin alussa oli tarkoitus lähteä hallitsemaan peliä, mutta sitä ei nähty kuin ajoittain toisella puoliajalla. Onnistuneet vaihdot osoittivat valmennuksen olleen hereillä pelin aikana.
Voitosta huolimatta Erno Inbergin lisäksi 100Unta Akatemiassa ei ollut paljoakaan muita onnistujia. Laitapuolustajien Juho Patolan ja Antti-Jussi Jaakolan ei tarvitse hävitä esityksiään. Toisella puoliajalla kentällä tulleet Sami Kauppi ja Verneri Salminen voivat olla myös tyytyväisiä suorituksiinsa.

Inter Akatemia - 100Unta Akatemia 1-2 (1-1)
1 - 0 Iiro Sarparanta 32min
1 - 1 Kari-Pekka Koivunen 42 min
1 - 2 Jesse Junnila 74 min

Aloituskokoonpano(suluissa syntymävuosi, seura): Erno Inberg (88, MuSa) -
Antti-Jussi Jaakola ( 89, Jazz-J), Jussi Rantala (89, Jazz-J), Tero
Vähäsavo (89, Jazz-J)(==> Sami Kauppi 46 min ), Juho Patola (89, P-iirot)-
Juho Lehtovaara (90, Jazz-J) , Tatu Mäkelä (88,PoPa), Kari-Pekka Koivunen
(89, Jazz-J) -  Juho Lehtonen (92,P-Iirot) (==>Verneri Salminen 46 min) ,
Arto Heinäsuo ( 89, Jazz-J)(==>Juuso Kallio 60 min),Jesse Junnila (89,
Jazz-J).
Vaihdossa:Juuso Kallio ( 90, MuSa), Sami Kauppi (90, MuSa) ,Verneri
Salminen (91, P-Iirot),Eero Mäkinen ( 90, MuSa)

100Unta Akatemian tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle



Erno Inberg

3.6.1988
Tiedot


Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää