Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässät testaa Jyväskylän hallin jään

 
Ässät testaa Jyväskylän hallin jään

Jyväskylän jäähallissa kohtaavat tänään SM-liigan tyvipäähän jääneet Porin Ässät ja JYP. Illan ottelussa mielenkiinnon kohteeksi noussee Jyväskylän jäähallin jää. Viime viikon lauantaina jää suli, kun hallin putkistoon tuli vuoto. Jyväskyläläisten kokoonpanosta puuttuu tiistain ottelun kesken jättänyt maalivahti Sinuhe Wallinheimo. Nilkkavammasta kärsivää Wallinheimoa tänään tuuraa Pekka Tuokkola. JYP on onnistunut hakemaan kaksi peräkkäistä vierasvoittoa SaiPasta ja HPK:sta. JYPin viidessä viimeisissä ottelussa ahkerimmin tehomerkintöjä ovat keränneet Ilari Filppula (1+5) ja Lukosta siirtynyt Tommi Hannus 5+0. Ässät puolestaan onnistui katkaisemaan tiistaina kolmen ottelun tappioputkensa tiukalla 2-1 voitolla. Porilaisjoukkueen onnistumiset ovat jakautuneet laajalle rintamalle viime peleissä. Tehoista ovat vastanneet lähes jokainen kenttä. Porilaisten tuoreimmat vahvistukset Paul Healey ja Tommi Turunen eivät toistaiseksi ole vielä tehomerkinnöille päässeet. Miesten tehotilastokin on tällä hetkellä lukemissa -3.

Ässien TOP-5 pistepörssi:
Marko Kivenmäki 4+19 (23 ott.)
Kristian Kuusela 11+11 (30 ott.)
Toni Häppölä 6+13 (29 ott.)
Jesse Joensuu 6+11 (30 ott.)
Tero Konttinen 5+12 (29 ott.)

UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2006-2007 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2006-2007

Ottelut kaudella 2006-2007

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Tommi Hannus

27.6.1980 Vantaa
Tiedot

Paul Healey

20.3.1975 Edmonton, Alberta, Canada
Tiedot

TommiTurunen

Tommi Turunen

13.1.1970 Savonlinna
Tiedot


Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Niklas Rubin jatkaa Ässissä

Ässät ja maalivahti Niklas Rubin ovat tehneet yksivuotisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Valmentaja Timo Turunen jatkaa Ässissä

Ässien organisaatioon vuonna 2021 liittynyt valmentaja Timo Turunen jatkaa seurassa toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella kaudesta 2024 – 2025 eteenpäin.

Lue lisää
Roope Talaja jatkaa Ässissä

Roope Talaja jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Roope Talajan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tällä kaudella ennen illan KooKoo-ottelua 16 ottelua tehoin 4+4 =8.

Lue lisää
Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2022 asti ulottuvan sopimuksen Sakari Salmisen kanssa. Ässien oma kasvatti pelasi seurassa viimeksi vuosina 2017 – 2019, jolloin 50 ottelussa syntyi tehopisteet 17+30 =47.

Lue lisää
Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Peter Tiivola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Peter Tiivolan kanssa. Sopimus sisältää option ulkomaille siirtymisestä tämän kauden jälkeen.

Lue lisää
Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Hyökkääjä Ty Rattie siirtyy Porin Ässiin

Ässät on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Ty Rattien kanssa.

Lue lisää