Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Janne Vuorisen piina loppumassa

 
Janne Vuorisen piina loppumassa

FC PoPan Janne Vuorisen viime kausi meni piloille pahan polvivamman takia. Epäonnen siemen kylvettiin jo tammikuussa, kun oikean polven polvilumpio meni ensimmäisen kerran pois paikaltaan. Tässä vaiheessa ei päädytty leikkaukseen vaan päädyttiin kuntouttamaan ja vahvistamaan polvea. Tässä vaiheessa taukoa tuli monta kuukautta ja kentille päästyään iski sama vamma uudestaan ja tällä kertaa ainoa vaihtoehto oli leikkaus ja kauden päättäminen jo varhaisessa vaiheessa.

Leikkauksesta tulee huomenna kuluneeksi kuusi kuukautta, joten pitkä prosessi tämä on ollut. Itse leikkaus suoritettiin Turussa, jossa polveen tehtiin uusi nivelside, joka estää polvilumpion liikkumisen paikaltaan, onnistuneen operaation suoritti Jouni Heikkilä.

Tämän vuoden tammikuussa Janne hyppäsi osittain joukkueen treeneihin mukaan ja tällä viikolla sai vihdoin ja viimein lääkäriltä luvan osallistua joukkueen harjoituksiin täysipainoisesti.

- Fiilikset ovat tällä hetkellä tietysti hyvät, pääsee täydellä höyryllä treenaamaan joukkueen kanssa. Polvi ei tietysti vielä ole sataprosenttisessa kunnossa mutta mennään viikko kerrallaan eteenpäin ja toivottavasti olisin kauden alkuun mennessä täysin terve, että voisin taistella tasapäisesti paikasta joukkueessa. Toivotaan, että vakavat loukkaantumiset olisi nyt takanapäin ja pääsisi harjoittelemaan ja pelaamaan täysin terveenä.

PoPan viime kaudella alkanut pahojen loukkaantumisten kierre on ikävä kyllä varjostanut myös alkanutta kautta. Viime kauden alussa loukkaantunut Juha Luoma on edelleen sivussa kahden nilkkaleikkauksen takia, viime kauden jälkeen Jari Vuorisen nilkka operoitiin, tämän vuoden alussa Lauri Pirhosen selkä leikattiin, uusi hankinta Michal Slawuta on sivussa pohjerepeämän takia ja eilen vuorossa oli Juha Vallin, jonka reisi leikattiin Turussa.

- Kepit ovat tässä joukkueessa tulleet ikävä kyllä tutuiksi. Toivotaan, että vakavammat loukkaantumiset ovat meidän osaltamme loppu ja päästään sarjan alkaessa haastamaan ykkösen kärkeä täydellä ja terveellä miehistöllä, päättää Janne, joka on mahdollisesti joukkueen käytettävissä jo ottelussa FC Jazzia vastaan.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010

Ottelut kaudella 2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JanneVuorinen

Janne Vuorinen

18.9.1985 Turku
Tiedot


Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää