FBT Porin hurja nousu toi voiton

Viiden ottelun tappioputkessa ollut FBT Pori kaivoi Turussa taistelukirveen esiin juuri oikealla hetkellä. Joukkue oli toisessa erässä jo 3-0 -tappioasemassa, mutta väänsi pelin tasoihin ja käänsi vielä jatkoajalla pelin voitokseen. Voittojuhlat käynnisti maalillaan Toni Läntinen, jolle osuma oli vasta kauden toinen.

TPS aloitti ottelun räväkästi ja siirtyi ensimmäisessä erässä Niko Alosen ja Miko Kailialan maaleilla 2-0 -johtoon. Toisessa erässä kotijoukkueen maalitehtailu vain jatkui, kun Lauri Stenfors iski joukkueensa kolmannen.

FBT kuitenkin heräsi Janne Hyvösen maalin myötä taisteluun, ja TPS nukahti hetkeksi. Vain kymmenen sekuntia porilaisten avausosuman jälkeen Jonne Haapasalo kuittaisi kavennuksen. Erätauolle mentiin kuitenkin kahden maalin erolla, kun Lasse Paju iski kotijoukkueen neljännen.

Kolmas erä oli FBT Porin Tatu Ruohosen näytöstä. Komeita nousuja tekevä pakki alusti erässä kaksi osumaa. Ensin Jussi Taskisen kauden avausmaalin ja myöhemmin Haapasalon illan toisen. Ruohonen keräsi pelissä kaikkiaan kolme syöttöpistettä.

Jatkoajalla FBT Porin viiden ottelun piina sai päätöksen, kun Toni Läntinen taisteli ottelun voittomaalin. Osuma oli Läntisen kauden toinen.

FBT Pori on sarjassa karsijan paikalla 16 pisteessä yhdessä Trackersin kanssa. Kauden viimeinen ottelu pelataan urheilutalolla 4.3. Vastaan asettuu silloin Loviisan Tor.