Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

RoKi kiinnitti maaleja, alivoimaosaamista ja johtajuutta - Järvelän veljekset jatkavat

RoKi kiinnitti maaleja, alivoimaosaamista ja johtajuutta - Järvelän veljekset jatkavat

 

RoKin pitkäaikaiset luottohyökkääjät Olli-Matti ja Antti Järvelä jatkavat Rovaniemellä Mestis -kauden 2020-21 kattavilla sopimuksilla. Rovaniemeläistyneille veljeksille tuleva kausi on jo yhdeksäs RoKi -paidassa, joista viimeiset viisi kautta Mestiksessä. Hyökkääjillä on vyöllään yhteensä 470 Mestiksen runkosarjaottelun kokemus.

”O-M ON LUONTAINEN MAALINTEKIJÄ”

Olli-Matti Järvelä, 30, on nakuttanut viidellä viimeisellä Mestis -kaudellaan peräti 87 maalia ja 147 tehopistettä. Päättyneellä kaudella syntyi 15 maalia ja 28 tehopistettä. Tulevaan kauteen kokenut sniper lähtee parantamaan entisestään tehosaldojaan, mutta hakee ennen kaikkea menestystä joukkueena. Järvelä on Lapin AMK:sta valmistuttuaan työskennellyt pelaamisen ohessa RoKin yhteistyökumppanilla Tilitoimisto Hyvärisellä.

- Mielenkiinnolla odotan ensi kautta. Tähän mennessä kovin RoKi on tulossa. Joukkueesta löytyy nälkäisiä nuoria ja kokemusta. Kassulta (Elo) voi odottaa 50 pisteen kautta ja itse teen vaikka silmät kiinni 15 maalia, niin siinä on jo hyvä alku. Tulevalla kaudella mennään pitkälle, Olli-Matti Järvelä sanoo.

- O-M on luontainen maalintekijä, joita jokainen joukkue tarvitsee. Hän on vanhan kaartin rokilainen, jonka järjen ääni on todella tärkeä pukukopissa. Ei turise turhia, mutta kun puhuu, niin asiaa. Pira on parhaassa jääkiekkoilijan iässä, jossa pelaaja tietää omat kehityskohteet, vahvuudet ja osaa vaatia itseltään ja muilta. Ensi kaudella on lupa odottaa parasta Piraa Mestiksessä, RoKin päävalmentaja Santeri Immonen sanoo.

”TAVOITTEENA MESTARUUS”

Veljeksistä nuoremmalla – Antilla, 28, on hänelläkin takana Mestis-kiekkoa RoKi -paidassa peräti 229 runkosarjaottelun verran. Alivoimakamppailujen lomassa otteluissa on syntynyt 43 tehopistettä. Viime kauden kapteeni lähtee hakemaan tulevalta kaudelta vain ja ainoastaan menestystä.

- Hyvältä tuntuu jatkaa jääkiekkotaivalta tutussa ympäristössä. Innolla odotan jo joukkueharjoitusten alkua. Kesä on mennyt töiden, harjoittelun ja golfin parissa. Tavoitteena on ehdottomasti voittaa mestaruus, Antti Järvelä sanoo.

- Järä on luotettava soturi – tietää mitä saa illasta toiseen. Joukkueelle hän on elintärkeä alivoimapelaaja, ja johtoasemassa viimeisten vaihtojen jäädyttäjä. Ei turhia möykkää, vaan johtaa omalla esimerkillään, Immonen sanoo.

Lähde: rokihockey.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Roki Hockey Oy - logo

Roki Hockey - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJoonas Alanne siirtyy RoKista Ruotsiin

Joonas Alanne siirtyy RoKista Ruotsiin

Hyökkääjä Joonas Alanteen pelaajasopimus on purettu. Alanne oli oikeutettu purkamaan pelaajasopimuksen lomautuksesta johtuen.

Lue lisää
Joonas Alanne sopimukseen - RoKi valmiina kauden avaukseen

Joonas Alanne sopimukseen - RoKi valmiina kauden avaukseen

RoKi saa tärkeän vahvistuksen perjantaina alkavaan Mestis-kauteen ja kotiyleisö erittäin mielenkiintoisen pelaajan seurattavaksi. Hyökkääjä Joonas Alanne on solminut kasvattiseuransa kanssa Mestis-kauden 2020-21 kattavan sopimuksen.

Lue lisää
Hyökkääjä Dixon Bowen ja puolustaja Valtteri Meisaari RoKiin

Hyökkääjä Dixon Bowen ja puolustaja Valtteri Meisaari RoKiin

RoKi on tehnyt pelikauden 2020-21 kattavat sopimukset yhdysvaltalaisen hyökkääjän Dixon Bowenin ja koeajan kautta sopimuksen lunastaneen puolustaja Valtteri Meisaaren kanssa.

Lue lisää
Henri Joki-Erkkilä palaa Aasian Liigasta - Eetu Pylkkänen uutena pelaajana puolustukseen

Henri Joki-Erkkilä palaa Aasian Liigasta - Eetu Pylkkänen uutena pelaajana puolustukseen

Rokin puolustus vahvistuu Henri Joki-Erkkilän ja Eetu Pylkkäsen liittyessä joukkueeseen. Molempien sopimuksen kattavat Mestis -kauden 2020-21.

Lue lisää
RoKin maalivahtivalmennus Joni Myllykosken komentoon

RoKin maalivahtivalmennus Joni Myllykosken komentoon

RoKi on kiinnittänyt maalivahtivalmentajaksi Joni Myllykosken. Myllykoski, 36, tulee jatkamaan Kimmo Mäen hyvää työtä sekä edustusjoukkueen, että seuran maalivahtipolun parissa.

Lue lisää
Kanadalaismaalivahti Pelino ja RoKi-kasvatti Ronkainen muodostavat maalivahtikaksikon

Kanadalaismaalivahti Pelino ja RoKi-kasvatti Ronkainen muodostavat maalivahtikaksikon

RoKi saa merkittävän vahvistuksen maalivahtiosastolleen, kun kanadalaismaalivahti Aidan Pelino saapuu Rovaniemelle Mestis-kauden 2020-21 kattavalla sopimuksella.

Lue lisää