Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Tapparalle viisi uutta pelaajaa

Tapparalle viisi uutta pelaajaa

Seitsemän SM-mitalia putkeen voittanut Tappara esitteli kauden 2019-2020 uuden joukkueensa tänään Ratinan kauppakeskuksessa. Jo aiemmin kerrottujen jatkosopimusten lisäksi nyt julkistettiin viisi uutta pelaajahankintaa sekä yksi jatkosopimus. Uusista pelaajanimistä neljä on ennestään tuttuja Liigasta ja kolme on ulkomaalaisia. Ensimmäistä kertaa Suomeen ja Liigaan siirtyy ruotsalainen Alexander Ytterell, Liigassa jo tutut ulkomaalaiset ovat hyökkääjät Charles Bertrand ja Tyler Morley, ja uusia kotimaisia nimiä kirvesrinnoissa ovat Olavi Vauhkonen ja Emil Larmi. Kahden vuoden jatkosta Tapparassa on sopinut 17-vuotias laitahyökkääjä Kasper Simontaival.

Maalivahti Emil Larmi, 22, siirtyy Tapparaan hallitsevasta Suomen mestarista HPK:sta, jonka ykkösvahti hän on ollut kolme viime kautta. Larmin sopimus Tapparan kanssa on kaksivuotinen.

Puolustaja Alexander Ytterell, 27, on pelannut kaksi viime kautta SHL:n HV71:ssä. Viime kaudella hän teki tehopisteet 2+7=9 pelaamissaan 46 ottelussa. Ruotsin sarjojen lisäksi hän on pelannut urallaan kaksi kautta Tanskan liigassa. Ytterellin Tappara-sopimus kattaa ensi kauden.

Laitahyökkääjä Olavi Vauhkonen, 30, siirtyy Tapparaan Vaasan Sportista, jossa on pelannut kolme edellistä kauuta. Viime kaudella hän teki uransa ennätystehopisteet 17+27=44 ja oli Liigan pistepörssissä sijalla 16. Liigaurallaan hän on lisäksi edustanut SaiPaa, Lukkoa ja Jokereita. Vauhkonen teki Tapparan kanssa kahden vuoden sopimuksen.

Kanadalainen keskushyökkääjä Tyler Morley, 27, pelasi viime kauden SaiPassa, jonka paras pistemies oli tehopistein 17+24=41. Viime kausi oli hänelle toinen kausi Euroopassa yhden EBEL-liigan Medvescak Zagrebissa pelatun kauden jälkeen. Pohjois-Amerikan urallaan hän pelasi yhden kauden AHL:ssä nelivuotisen yliopistouran jälkeen. Morleyn ja Tapparan sopimus on yksivuotinen.

Ranskalainen laitahyökkääjä Charles Bertrand, 28, on ehtinyt pelata Suomessa jo seitsemän kautta Kärppien, Ässien, Sportin, TPS:n ja Lukon joukkueissa. Kaudella 2017-18 hän voitti Kärppien mestarijoukkueessa myös Liigan maalikuninkuuden 32 osumallaan. Viime kauden hän aloitti KHL:ssä Sibirissä, josta siirtyi marraskuun lopussa Sveitsin NLA-liigaan HC Fribourg-Gottéronin joukkueeseen. 23 KHL-ottelussa syntyi tehot 2+1=3, 26 NLA-ottelussa 9+5=14. Bertrand teki Tapparan kanssa kahden vuoden sopimuksen.

Lähde: Tappara.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Tappara - logo

Tappara - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


CharlesBertrand

Charles Bertrand

5.2.1991 Saint Maurice, FRA
Tiedot

OlaviVauhkonen

Olavi Vauhkonen

24.1.1989 Helsinki
Tiedot


Vilho Heikkinen vuokrasopimuksella Forssan Palloseuraan

Vilho Heikkinen vuokrasopimuksella Forssan Palloseuraan

Tapparan maalivahti Vilho Heikkinen siirtyy lyhyellä vuokrasopimuksella Forssan Palloseuran riveihin. Pitkän kuntoutusjakson jälkeen pelikuntoon toipunut maalivahti torjuu kiekkoja vuokralla Mestiksessä 28.11. saakka.

Lue lisää
Santeri Virtanen ja Adam Rockwood Ilvekseen

Santeri Virtanen ja Adam Rockwood Ilvekseen

Ilves vahvistaa rivejään kahdella hyökkääjällä. SaiPasta Ilvekseen siirtyvän Santeri Virtasen, 21, sopimus kattaa loppukauden lisäksi kaudet 2021-2023. Ruotsalaisseura MODO Hockeystä saapuvan Adam Rockwoodin, 25, sopimus on loppukauden mittainen.

Lue lisää
Ilves vahvistaa rivejään puolustaja Anssi Salmelalla

Ilves vahvistaa rivejään puolustaja Anssi Salmelalla

Ilves on tehnyt puolustaja Anssi Salmelan, 36, kanssa sopimuksen, joka kattaa aluksi helmikuun. Kokenut ja menestynyt puolustaja liittyy Ilveksen joukkueeseen ensi viikon alussa.

Lue lisää
Maksim Matushkin Tapparan puolustukseen

Maksim Matushkin Tapparan puolustukseen

Tappara on tehnyt loppukautta koskevan pelaajasopimuksen 30-vuotiaan Maksim Matushkinin kanssa.

Lue lisää
Lukas Dostal siirtyy Anaheim Ducksin organisaatioon

Lukas Dostal siirtyy Anaheim Ducksin organisaatioon

NHL-seura Anaheim Ducks on käyttänyt Luká¹ Dostálin, 20, lainasopimukseen sisältyneen oikeutensa ja kutsunut t¹ekkimaalivahdin liittymään organisaatioonsa.

Lue lisää
Joona Koppanen lainalle Ilvekseen

Joona Koppanen lainalle Ilvekseen

NHL-seura Boston Bruinsin sopimuspelaaja Joona Koppanen, 22, palaa Ilvekseen toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella. Alkukauden Ilveksen yhteistyöseura KOOVEE:ssa pelannut hyökkääjä on vapaa liittymään joukkueeseen perjantaina.

Lue lisää