Päätöspäivä toi tukun mitaleita tamperelaisurheilijoille

Tero Järvenpää,Tampereen Pyrintö
Tero Järvenpäälle riitti kisassa ainoastaan yksi heitto. Kuva: UrheiluTampere.com

Sunnuntain seuratuimmasta suorituksesta vastasi Tampereen Pyrinnön Tero Järvenpää. Järvenpää voitti miesten keihään SM-kultaa kotistadionillaan uuden ennätyksen turvin. Kisassa ainoastaan kerran heittäneelle Järvenpäälle avauskierroksen kaari 86,68 riitti voittoon.

Jussi Viita,Tampereen Pyrintö
Pyrinnön Jussi Viita sijoittui kolmanneksi miesten korkeudessa. Kuva: UrheiluTampere.com

Tamperelaisurheilijoiden toisesta kullasta vastasi sunnuntaina Aleksi Tammentie. Miesten kolmiloikan voittanut Tammentie loikki parhaallaan 15,93. Tampereen Pyrintöä edustava Jussi Viita hyppäsi korkeudessa tuloksen 218, joka riitti pronssiseen mitaliin.

Naisten puolella kaksi mitalia pokkasi Anna Heiniö. Pyrinnön juoksija ylsi 100 metrillä kakkoseksi ja sunnuntaina 200 metrillä kolmanneksi. 100 metrin aidoissa Johanna Halkoahon jälkeen toisena maaliin tullut Elisa Hakamäki kellotti ajan 13,75. Pronssia Pyrinnölle urheili myös korkeudessa 175 hypännyt Tiina Hakanen.

UrheiluTampere.com

MM-pronssimies Tarabin Tampereen Eliittikisojen tähtivieras

Pronssimitalisti, Venäjän Dmitri Tarabin sekä kolme muuta Moskovan MM-kilpailujen keihäsfinaalissa heittänyttä miestä osallistuu Eliittikisojen viimeiseen osakilpailuun Tampereella sunnuntaina 25.8.

Mokoena ja Lebedeva Tähtien kisojen tähtivieraat

Etelä-Afrikan Godfrey Khotso Mokoena ja Venäjän Tatjana Lebedeva ovat Tampereen Pyrinnön järjestämien yleisurheilun Tähtien kisat -hallikilpailujen tähtivieraat sunnuntaina 3. helmikuuta.

Saksan kivenkova seiväskolmikko Tampereen Tähtien kisoihin

Miesten seiväshyppy nousee tavallista näyttävämmin parrasvaloihin Tampereen Pyrinnön järjestämissä yleisurheilun kansainvälisissä Tähtien kisat -hallikilpailuissa lauantaina 4.2.