Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Valeri Popovits Ilvekseen

Veikkausvinkit

 
Valeri Popovits Ilvekseen

Tsaari jatkaa myös peliuraansa

Ilves ja Valeri Popovits ovat solmineet kahden vuoden sopimuksen. Vallu toimii Ilveksessä pelaajavalmentajan roolissa. Sopimus sisältää myös option yhdestä lisävuodesta. Toisena valmentajana jatkaa Janne Salli niin ikään pelaajavalmentajan roolissa. Ilvestä valmentaa siis kaksikko, joka myös pelaa. Vallu ja Billy tuntevat toisensa hyvin Hakan ajoilta ja yhteistä taivalta Valkeakoskelta löytyy kuuden vuoden ajalta. Kuudennen kultamitalinsa lauantaina saalistanut Popovits on 395 pääsarjaottelussa heiluttanut verkkoja 166 kertaa. Vallu sivuaa pääsarjassa saavutettujen mestaruuksian määrässä Suomen ennätystä parin muun pelaajan kanssa. Lisäksi palkintokaapista löytyy kaksi hopea- ja kaksi pronssista mitalia sekä kolme Suomen cupin voittoa.

Vallun rooli Ilveksessä ei rajoitu pelkästään edustusjoukkueessa valmentamiseen ja pelaamiseen vaan mies toimii junioreiden apuna Ilves Futis Akatemiassa (IFA), talenttiryhmissä sekä jalkapallokouluissa. Vallun sopimuksen myötä Ilves sai motivoituneen ja sitoutuneen ammattilaisen, esimerkillisen pelaajan sekä innostuneen ja pitkäjänteisen valmentajan. Kaikki hyveet siis samassa paketissa.

Ilveksellä on kasassa 12 pelaajasopimusta. Runko koostuu viime kauden joukkueesta mutta listoilta löytyy Popovitsin lisäksi Ilveksen A:ssa ansiokkaasti pelannut puolustaja Samu Siukola. Neuvottelut ovat muutaman viime kauden pelurin kanssa menossa ja henki on ollut positiivinen ja luottavainen, jotta jatkosopimukset syntyvät. Osa pelaajista haluaa kuitenkin vetää hetken henkeä ja miettiä tulevaa hieman myöhemmin. Lisäksi A-junioreista kasvaa yli 11 pelaajaa ja kaikki heistä saavat kutsun Ilveksen edustusjoukkueen harjoitusrinkiin. Pahimmat puutteet löytyvät laitapuolustajan tontilta Hannu Immosen lopettaessa ja vasemman pakin tonttia dominoinut Topi Mattila suunnatessa talvella oppilasvaihtoon Itävaltaan.

Samu Siukola kuului viime kaudella A-junioreiden kantaviin voimiin. Muutamassa edustuksen pelissä minuutteja saanut pellavapää kuuluu lupaavimpiin Ilves-junioreihin. Puolustuspään paikkoja jaettaessa on myös Siukolalla sanottavansa. Mies on vielä ensi vuoden juniori-ikäinen mutta pelipaikan ottaminen edustuksesta ei ole muusta kuin miehestä itsestän kiinni.

Ilveksen sopimuspelaajat:
Toni Hevonkorpi
Sergei Korsunov
Jan Kulokorpi
Valeri Popovitsh
Petteri Poukka
Juuso Rauhala
Jaakko Ruuskanen
Jussi Räsänen
Janne Salli
Samu Siukola
Miki Sipiläinen
Juha-Pekka Torvinen

Huoltajana jatkaa Juha "Jusba" Lund.

Ilves tavoittelee nousua Ykköseen ja joukkuetta yritetään rakentaa sen mukaan. Väkisin ketään ei joukkueeseen hommata ja kilpajuoksuun ei pelaajapalkkioiden osalta lähdetä. Pelaajan oma tahto ja halu edustaa Ilvestä ovat ratkaisevassa roolissa. Katastrofia myöskään ei tule, jos joukkue ei Ykkösen paikkaa kauden päätteeksi saavuttaisikaan. Junioreiden tarkkailua ja sisäänajoa jatketaan. Viime kaudella pöytäkirjaan merkkautti nimensä 20 junioria ja saman tahdin toivotaan jatkuvan. Ilves ottaa perinteisesti osaa myös Suomen cupiin. Muutaman uuden pelurin kanssa on myös neuvottelut käynnissä ja ensimmäinen niistä julkaistaa viikonvaihteen tietämillä.

Ilveksen tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Ilves - logo

Ilves - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Valeri Popovitsh

18.5.1970 N.Novgorod, RUS
Tiedot


Brassitaituri Jairille kaksivuotinen sopimus Ilvekseen

Brassitaituri Jairille kaksivuotinen sopimus Ilvekseen

Brasilialainen Jair Tavares da Silva liittyy Ilveksen vahvuuteen kaksivuotisella sopimuksella. Aiemmin AC Oulua edustanut pallotaituri valittiin päättyneellä kaudella Ykkösen parhaaksi keskikenttäpelaajaksi.

Lue lisää
TPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

TPV-kasvatti Jari Nikkilä jatkaa ja Eetu Räisänen siirtyy MuSasta TPV:n riveihin

Kaudelle 2018 nimensä sopimuspaperiin on laittanut puolustaja Jari Nikkilä sekä keskikenttäpelaaja Eetu Räisänen, joka siirtyy MuSan riveistä.

Lue lisää
Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

Laitapuolustaja Tuomas Rannankari liittyy Ilveksen joukkueeseen

26-vuotias Tuomas Rannankari on Suomessa edustanut kasvattajaseuraansa Kuopion Palloseuraa.

Lue lisää
Hyökkääjä Antto Hilska ei jatka Ilveksessä

Hyökkääjä Antto Hilska ei jatka Ilveksessä

Ilves ja Antto Hilska ovat yhteisymmärryksessä purkaneet pelaajasopimuksensa, jonka alkuperäinen kesto oli kuluvan kauden loppuun.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen kaksivuotisella sopimuksella Ilvekseen

Aleksis Lehtonen ja Ilves ovat allekirjoittaneet pelaajasopimuksen, joka pitää 19-vuotiaan hyökkääjän Ilveksessä kaudet 2017 ja 2018.

Lue lisää