Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Isku-Volley oli paikalliskamppailun herra

 
Isku-Volley oli paikalliskamppailun herra

Tampereen Isku-Volley tyrmäsi Vammalan Lentopallon Mestaruusliigan kotiottelussaan suoraan 3-0 (25-22, 25-20, 25-20). Isku-Volley näytti parastaan tuhatpäisen yleisön edessä, kun taas VaLePa näytti kotijoukkueen hurjan esityksen edessä taipuvan yllättävänkin helposti. Voitto vei Isku-Volleyn sarjataulukossa VaLePan ohi neljänneksi.

- Onnistuimme taas tasaisella rintamalla. Syöttö toimi niin kuin pitikin, emmekä lähteneet yrittämään liikoja. Vastaanotto toimii, ja vastaanottajien itseluottamus on tällä hetkellä niin kova, että sitä on vaikea saada rakoilemaan, Isku-Volleyn valmentaja Jussi Heino summasi.

Peli alkoi tasaisesti, ja VaLePa nousi ensimmäisessä erässä jopa 18-12 –johtoasemaan. Sen jälkeen peli kuitenkin kääntyi täydellisesti. Isku kiri tilanteen lukemiin 19-19 ja vei erävoiton kohtuullisen selvin lukemin 25-22. Vastaanottolukemat kertoivat paljon pelin ratkaisusta, sillä Iskun vastaanottoprosentti oli  75, kun taas VaLePalla se jäi 38%.

- Tänään emme pelanneet lähellekään parasta peliämme. Näin huonolla vastaanotolla ei voi saada hyökkäystä toimimaan normaalisti, eikä pärjätä Iskun tasoista joukkuetta vastaan, VaLePan valmentaja Ugis Krastins harmitteli.

Vierasjoukkueen hakkuri Ansis Medenis oli hyvässä vireessä ja välillä jopa pitelemätön teholukemin 23/+15. Miehen panos ei kuitenkaan riittänyt voittoon, sillä apuja ei juuri tullut muilta.

- Medenis on parhaimmillaan pitelemätön,  mutta ei meitä ihan yhdellä miehellä kaadeta. Meiltä sen sijaan onnistuivat tänään kaikki, myös vaihtomiehet tekivät hyvin oman osuutensa, Heino kiitteli.

Isku-Volleyn parhaana palkittiin passari Kawika Shoji. Joukkueen parhaat pistemiehet olivat Tuomas Tihinen (16/+13) ja Anssi Vesanen (11/+9).

Isku-Volleyn tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Isku-Volley ry - logo

Isku-Volley - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Jussi Heino

Tiedot

Kawika Shoji

1987
Tiedot

Tuomas Tihinen

26.12.1979
Tiedot

Anssi Vesanen

21.2.1980
Tiedot


Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Uusi tuttavuus Sanni Ollonen kirjoitti sopimuksen kaudelle 20-21. Sannilla alkaa nyt 12 kausi lentopallon parissa ja aikaisemmat kaudet ovat kuluneet kasvattajaseuran Euran Raikun sekä Kuortaneen valmennuskeskuksen riveissä.

Lue lisää
Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Tuomas Sammelvuon valmentama Venäjän Superliigan kakkosena oleva Kuzbass Kemerovo osoittautui liian kovaksi vastustajaksi Ford Store Levoranta Sastamalalle (ValePa Sastamala Tampere) miesten lentopallon CEV Cupin puolivälierien avausosassa keskiviikkona.

Lue lisää
VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

Rantaperkiön Isku kohtaa vuoden ensimmäisessä lentopallon Mestaruusliigan kotiottelussa sarjajohtaja Vammalan Lentopallon.

Lue lisää
Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Team Lakkapään keskihyökkäys oli liian kova Iskulle Rovaniemellä pelatussa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa.

Lue lisää
Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Rantaperkiön Isku jäi ilman palkintoa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa Ettaa vastaan Oulussa, kun kolmannen erän loppu karkasi käsistä.

Lue lisää
Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Vain pari päivää edellisen kotiottelun jälkeen Isku kohtaa toisen joukkueen sarjakärjen tuntumasta, kun Hurrikaani-Loimaa saapuu Pyynikille tiistaina 14.11. klo 18.30.

Lue lisää