Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Isku otti vakuuttavan voiton MuurLesta

 
Isku otti vakuuttavan voiton MuurLesta

Tampereen Isku-Volley tyrmäsi Muuramen Lentopallon vakuuttavasti illan Mestaruusliigan ottelussa 3-0 (25-17, 25-20, 25-15). Tähtiraadilla oli vaikeuksia parhaiden palkitsemisessa, sillä lähes kaikki kotijoukkueen pelaajat olisivat tähtensä ansainneet.

- Tähtiä oli tänään kentällä. Tämä oli meiltä kaikin puolin hieno peli. Parannettavaa toki aina on, mutta paljon tämän enempää ei voi vaatia, Isku-Volley valmentaja Jussi Heino totesi tyytyväisenä.

Muuramella ei ollut paljon ottelussa vastaan sanomista, eikä sitä ollut paljon valmentaja Aki Grekulallakaan.
 
- Pelimme on parantunut parissa edellisessä ottelussa, mutta nyt oli taas heikompi esitys. Vastustajan hyvyydellä oli toki osansa siinä, mutta näin huonolla vastaanotolla ei voi olla mitään mahdollisuuksia, Grekula myönsi.

Tähdet menivät lopulta Isku-Volleyn kolmikolle Ville Louhela (3 tähteä), Kawika Shoji (2 tähteä) ja Anssi Vesanen (1 tähti). Louhela oli hakkurina lähes pitelemätön (16/+13), samoin kuin keskitorjujat Anssi Vesanen (11/+10) ja Sauli Silpo 8/+7. Huonommaksi ei jäänyt myöskään Tuomas Tihinen (13/+9). Passari Kawika Shojin kelpasi jaella passeja, varsinkin kun Iskun vastaanottoprosentin onnistumislukema oli 70%. Libero Tommi Roininen nosteli palloja peräti 85% onnistumisprosentilla.

Seuraavaksi Iskulla on edessään runkosarjan kaksi viimeistä ottelua. Keskiviikkona Isku kohtaa vieraissa Vammalan Lentopallon ja lauantaina kotonaan Raision Loimun. Runkosarjan lopullinen järjestys on vielä täysin auki, sillä jopa runkosarjan voittoon on vielä mahdollisuudet peräti viidellä joukkueella, Isku mukaan luettuna.

- On varmasti tulossa hieno peli sekä keskiviikkona että lauantaina. Odotan ainakin itse innolla, eihän tämän hienompaa ole, Heino sanoi.

Runkosarjan viimeiset ottelut:
Ke 9.3. klo 18.30 VaLePa-Isku
La 12.3. klo 17.00 Isku-Loimu

Isku-Volleyn tiedotteesta / UrheiluTampere


Takaisin edelliselle sivulle


Tampereen Isku-Volley ry - logo

Isku-Volley - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Jussi Heino

Tiedot

Ville Louhela

1991
Tiedot

Tommi Roininen

1984
Tiedot

Kawika Shoji

1987
Tiedot

Sauli Silpo

9.4.1983
Tiedot

Tuomas Tihinen

26.12.1979
Tiedot

Anssi Vesanen

21.2.1980
Tiedot


Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Sanni Ollonen Iskun yleispelaajaksi

Uusi tuttavuus Sanni Ollonen kirjoitti sopimuksen kaudelle 20-21. Sannilla alkaa nyt 12 kausi lentopallon parissa ja aikaisemmat kaudet ovat kuluneet kasvattajaseuran Euran Raikun sekä Kuortaneen valmennuskeskuksen riveissä.

Lue lisää
Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Fyysinen Kuzbass liian vahva Ford Store Levoranta Sastamalalle

Tuomas Sammelvuon valmentama Venäjän Superliigan kakkosena oleva Kuzbass Kemerovo osoittautui liian kovaksi vastustajaksi Ford Store Levoranta Sastamalalle (ValePa Sastamala Tampere) miesten lentopallon CEV Cupin puolivälierien avausosassa keskiviikkona.

Lue lisää
VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

VaLePa saapuu Cup-viikonlopun jälkeen Pyynikille

Rantaperkiön Isku kohtaa vuoden ensimmäisessä lentopallon Mestaruusliigan kotiottelussa sarjajohtaja Vammalan Lentopallon.

Lue lisää
Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Isku kärsi tappion Lakkapään vahvalle keskihyökkäykselle

Team Lakkapään keskihyökkäys oli liian kova Iskulle Rovaniemellä pelatussa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa.

Lue lisää
Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Palkinto karkasi Iskulta hyökkäysvirheisiin Oulussa

Rantaperkiön Isku jäi ilman palkintoa lentopallon Mestaruusliigan ottelussa Ettaa vastaan Oulussa, kun kolmannen erän loppu karkasi käsistä.

Lue lisää
Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Hurrikaani tiistaina Pyynikille

Vain pari päivää edellisen kotiottelun jälkeen Isku kohtaa toisen joukkueen sarjakärjen tuntumasta, kun Hurrikaani-Loimaa saapuu Pyynikille tiistaina 14.11. klo 18.30.

Lue lisää