Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TPS-hyökkääjä Eric Perrin palaa jäälle jahtaamaan Janeckyn piste-ennätystä

TPS-hyökkääjä Eric Perrin palaa jäälle jahtaamaan Janeckyn piste-ennätystä

 

Turun Palloseuran ”pappaosastoon” kuuluva Eric Perrin on saanut mieluisan syntymäpäivälahjan. Keskiviikkona 42 vuotta täyttänyt hyökkääjä on tervehtynyt, ja hän palaa kaukaloon viikonlopun vieraskiertueella perjantaina Vaasassa Sportia ja lauantaina Oulussa Kärppiä vastaan.

– Pitkän loukkaantumisen jälkeen on aina mahtavaa palata takaisin ja tuoda joukkueeseen uutta energiaa ja verta. Se on hyvä juttu, Perrin kommentoi torstain jääharjoitusten jälkeen.

Päävalmentaja Kalle Kaskinen on iloinen, että TPS saa huippusentterin takaisin jäälle.

– Loistava juttu, että Perrin tulee takaisin. Hän tuo energiaa kentän lisäksi myös pukukoppiin ja vaihtoaitioon, Kaskinen sanoo.

Syyskuun lopun Lukko-pelissä käteen tulleesta osumasta huolimatta Eric Perrin on ollut säännöllisesti jäällä.

– Olen luistellut paljon. Se on ollut yksi positiivisimmista asioista tässä loukkaantumisessa, että olen kuitenkin pysynyt kunnossa ja pystynyt luistelemaan, Perrin naurahtaa

Kohti Otakar Janeckyn ennätystä

Kanadalaishyökkääjä Perrin on tehnyt syksyn kymmenessä liigaottelussaan 11 tehopistettä (5+6). Suomessa hän on vuosien varrella takonut tehot 156+310=466.

Perrin tavoitteleekin Liigan ulkomaalaispelaajien kaikkien aikojen piste-ennätystä. Hän on vain 13 pisteen päässä Jokeri-ikoni Otakar Janeckyn ennätyksestä (133+346=479).

Eric Perrin on pelannut Suomessa TPS:n ja JYPin lisäksi myös Jokereissa, Ässissä ja HPK:ssa. Hänellä on yksi Suomen mestaruus JYPin riveissä. Perrinillä on myös jääkiekkomaailman kirkkain muisto, eli Stanley Cup -sormus vuodelta 2004 Tampa Bayn riveistä.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2017-2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2017-2018

Ottelut kaudella 2017-2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


EricPerrin

Eric Perrin

1.11.1975 Laval, Quebec, Canada
Tiedot


Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää