Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimu kohtaa Akaa Volleyn keskiviikkona Turussa

Loimu kohtaa Akaa Volleyn keskiviikkona Turussa

 

Turun talousalueen penkkiurheilijoiden ja urheiluseurojen vuosikymmenten odotus päättyi, kun Turun palloiluhalli avattiin lentopallon Suomen Cupin final4 -turnausten merkeissä tammikuun alussa. Vaikka Cupin kirkkaimmista mitaleista ei pelannut Turun talousalueen seuroja, houkuttelivat mestaruusjahdit viikonlopun aikana yli 5.000 katsojaa uuden hallin lehtereille. Ja kävijät todella pitivät näkemästään.

- Muualta Suomesta tapahtumaan tulleiden palaute oli ihailevaa ja kadehtivaa. Halli sai erinomaista palautetta kaikilta. Lentopalloväen lisäksi hallissa oli paljon penkkiurheilijoita koko Turun talousalueelta, kommentoi Loimun toiminnanjohtaja Jani Nieminen.

Keskiviikkona uudessa sisäpalloilusalissa isketään ensimmäistä kertaa lentopallon Mestaruusliiga-pisteistä, kun Raision Loimu isännöi siellä Akaa Volleyta. Loimulla on takanaan kahden tappion vieraskiertue viime viikonloppuna ja sarjanousija Akaa Volley on esittänyt viime otteluissa pirteitä otteita saatuaan riveihinsä kokeneen brasilialaisen yleispelaaja Ivan Walterin. Keskiviikon kohtaamisessa onkin kovat panokset, kun joukkueet taistelevat pudotuspeliasemista yli puolivälin edenneessä runkosarjassa.

Walterin lisäksi vieraiden avainpelaajiin lukeutuu Suomen maajoukkueestakin tuttu Joni Mikkonen, joka on muutaman vuoden poissaolon jälkeen palannut liigakentille onnistuneesti kasvattajaseuransa riveissä. Loimun avainpelaajista viime viikolla paluun kentille teki yleispelaaja Janne Marttila, jonka esitys sunnuntaina Siilinjärvellä oli viikonlopun harvoja oranssi-mustia valonpilkahduksia. Nuorelle lupaukselle onkin luvassa iso rooli Loimun loppu kauden otteluissa, kun häntä tuurannut Ossi Rumpunen sai joulukuussa sopimuksen Saksan Bundesliigaan.

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää