Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Eero Tamminen ja Álvaro Muñiz FC Interin edustusjoukkueeseen

Eero Tamminen ja Álvaro Muñiz FC Interin edustusjoukkueeseen

 

Tulevaan Veikkausliigakauteen valmistautuva FC Inter vahvistuu tiistaina 29.1. kirjoitettujen sopimusten myötä kahdella pelaajalla.

Seura on solminut Ilveksessä laitahyökkääjänä viime kaudella pelanneen Eero Tammisen kanssa yksivuotisen sopimuksen ja viime viikolla edellisen seuransa Inter de Madridin jättäneen Álvaro Muñizin kanssa yksivuotisen sopimuksen optiolla toisesta vuodesta.

Eero Tamminen on Viitasaaren Jalkapalloklubin ja jyväskyläläisen JJK:n kasvatti. Veikkausliigassa hän debytoi kuitenkin kaudella 2014 TPS:n paidassa. Tuon kauden jälkeen 23-vuotias Tamminen on pelannut kahden kauden ajan sekä VPS:n että Ilveksen joukkueissa. Pihtiputaalla syntyneelle laitahyökkääjälle on kertynyt otteluita Veikkausliigassa yhteensä jo 118, joissa hän on tehnyt 13 maalia.

Joukkueen laitahyökkääjien loukkaantumiset saivat seuran reagoimaan tilanteeseen myös pelaajamarkkinoilla. FC Interin päävalmentaja José Riveiro on tyytyväinen, että ratkaisuksi löytyi Tammisen kaltainen pelaaja.

- Eero on vielä nuori pelaaja, joka on kehittynyt paljon ja erityisesti viime kaudella. Hän on hyvin kokonaisvaltainen laitahyökkääjä. Voimakas ja urheilullinen pelaaja, joka on hyvä molemmilla jaloilla. Hän erottuu joukosta hyvällä keskipitkän ja pitkän matkan vedollaan. Eero voi tuoda vaaraa myös erikoistilanteisiin, Riveiro kuvailee.

Harva tietää Tammisen olleen FC Interin testissä jo ennen debyyttiään Veikkausliigassa. Jo vuosien takainen harjoittelujakso jätti kuitenkin Tammiselle positiivisen kuvan seurasta.

- On mukava tulla tänne. Kävin täällä Interissä testissä viisi vuotta sitten ja huomasin jo silloin, että täällä on huippupuitteet ja hommat hoituu. Nyt kun tuli tilaisuus, halusin tulla pelaamaan tänne. Turkukin on mukava kaupunki. Nyt kun olen ollut pitkään ilman seuraa, on mukava päästää taas treenaamaan joukkueen kanssa ja aloittaa työnteko. Tarkoitus on murtautua täällä avaukseen, laitahyökkääjä sanoo päättäväisesti.

Keskikentän keskellä pelaava 30-vuotias Álvaro Muñiz on kokenut pelaaja kotimaansa Espanjan kolmannelta sarjatasolta. Muñiz on edustanut sarjassa peräti yhdeksää eri seuraa yhteensä 225 ottelun verran. Sarjaotteluissa hän on onnistunut maalinteossa 15 kertaa. Tämän lisäksi hänet muistetaan Espanjassa reilun vuoden takaisesta Copa del Reyn ottelusta, jossa hän teki seuransa Formenteran neljännesvälieriin vieneen voittomaalin viimeisellä minuutilla vierasottelussa pääsarjaseura Athletic Bilbaota vastaan.

FC Interin espanjalaisille valmentajille Muñiz on jo entuudestaan tuttu pelaaja. Päävalmentaja José Riveiro onkin tyytyväinen saadessaan keskikenttäpelaajan joukkueeseensa.

- Álvarolla on erittäin paljon kokemusta Espanjan Segunda B -divisioonasta, joka on hyvin kilpailullinen sarja. Hän tuokin joukkueeseen nimenomaan kokemusta. Lisäksi hän on erittäin taitava käsittelemään palloa ja hänellä on erittäin hyvä ymmärrys pelistä. Luonteeltaan hän on vastuunkantaja, Riveiro kertoo.

FC Inter kohtaa tulevana lauantaina GIF Sundsvallin Tukholmassa pelattavassa harjoitusottelussa. Suomen Cup jatkuu Interin osalta lauantaina 9.2. HJK:n saapuessa Interin vieraaksi.

FC Interin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Inter ry - logo

FC Inter - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

TPS solmi jatkosopimuksen nuoren oman kasvattinsa kanssa

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on käyttänyt laitahyökkääjä Veeti Pohtion, 18, sopimuksessa olleen option.

Lue lisää
FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter vapautti Jarkko Wissin päävalmentajan tehtävästä

FC Inter Turku Oy on vapauttanut Jarkko Wissin Interin liigajoukkueen päävalmentajan tehtävästä.

Lue lisää
18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

18-vuotias Joonas Kekarainen siirtyy Interiin

FC Inter on solminut 2+1-vuotisen pelaajasopimuksen 18-vuotiaan Joonas Kekaraisen kanssa. Oman ikäluokkansa maajoukkueen vakionimiin kuuluva keskikenttäpelaaja siirtyy Interiin Käpylän Pallosta.

Lue lisää
Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Nuorten maajoukkuepuolustaja Eero Uusitalo jatkaa kasvattajaseurassaan

Jalkapallon Ykkösliigassa pelaava Turun Palloseura on tehnyt kauden 2024 kattavan sopimuksen keskuspuolustaja Eero Uusitalon, 18, kanssa. Uusitalo on TPS:n oma kasvatti, joka teki ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa viime kaudella.

Lue lisää
Interin organisaatio vahvistuu

Interin organisaatio vahvistuu

FC Interin seuraorganisaatio vahvistuu kahdella uudella avainhenkilöllä. Seurassa aiemmin liigapelaajana sekä valmennuspäällikkönä työskennellyt Kalle Parviainen on nimetty seuran urheilujohtajaksi. Interin kehitysjohtajaksi on nimetty Tuomas Välimäki.

Lue lisää
Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Hyökkääjälupaus Onni Helén solmi kaksivuotisen sopimuksen kasvattajaseuransa TPS:n kanssa

Turun Palloseura on solminut kaudet 2024 ja 2025 kattavan edustusjoukkuesopimuksen hyökkääjä Onni Helénin kanssa.

Lue lisää