Turun Uimarit vei vesipallon runkosarjan

Vesipallon miesten SM-sarjan runkosarja saatiin päätökseen viime viikonlopun neljän ottelun kierroksella. Runkosarjan voitti Turun Uimarit.

Viime vuoden hopeamitalisti TU vei voiton kahden pisteen marginaalilla Kuhiin. Kolmanneksi sijoittui HSS ja neljänneksi SM-sarjaan palannut Kuopion Uimaseura. Viides oli Euran Työväen Urheilijat ja kuudes toinen sarjanousija espoolainen Cetus.
Välierissä Turun Uimarit saa vastaansa Kuopion Uimaseuran ja Kuhat kohtaa Helsingin paikallisottelussa HSS:n. Välierät pelataan 12.-13.4.

Suomen Uimaliiton tiedotteesta / UrheiluTurku.com

TU vei ensimmäisen finaalin

Turun Uimarit voitti vesipallon ensimmäisen finaali ottelun helsinkiläistä Uintiseura Kuhia vastaan 15-12. Suomen mestaruuteen vaaditaan kolme voittoa. Finaalit jatkuvat sunnuntaina Helsingissä.

Turun Uimarit eteni loppuotteluun

Turun Uimareiden miesten joukkue kukisti Impivaaran uimahallissa viime lauantaina ja sunnuntaina pelatuissa vesipallon miesten SM-sarjan välieräotteluissa Kuopion Uimaseuran yhteismaalein 23 - 18. Voitolla Turun Uimarit eteni loppuotteluun ja taistelee kauden päätteeksi Suomen mestaruudesta. Loppuottelussa joukkueen vastaansa asettuu Uintiseura Kuhat.