Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Miehillä edessä syyskauden loppurutistus - perjantaina Classic

 
Miehillä edessä syyskauden loppurutistus - perjantaina Classic


Salibandyliigakautensa positiivisesti käyntiin saanut TPS lähestyy liigan runkosarjan puolimatkan krouvia. Ennen joulua joukkue kohtaa vielä kolme joukkuetta - Classicin, Oilersin ja Kooveen - ja hyvin saa TPS-ryhmä pelata mikäli mielii kaapata kausiennakoissa reilusti edelle veikatuilta vastustajiltaan täytettä pistepussiinsa. Marraskuun viidestä pelistään seitsemän pistettä saldonnut TPS on tällä hetkellä historiallisen tasaisen Salibandyliigan sijalla neljä, mutta huomionarvoista on, että kymmenettä sijaa miehittävä Happee on turkulaisia ainoastaan yhden pisteen perässä.

TPS:n viiden ottelun marraskuun tehomiehinä hääräsivät oman juniorikoulun kasvatit Mikko Hautaniemi (7+7), Jarkko Penttinen (8+3) sekä Lasse Paju (3+8). Alkukaudella TPS-ryhmän veturina toimineen kentällisen Paju-Hartola-Lastunen; Aanila-Stenfors rinnalle on noussut lisää ratkaisijoita, joten mahdollisuudet hyvän vireen ylläpitämiseen ovat olemassa. Nuoren TPS-ryhmän rutiinitaso ei kuitenkaan riitä voittojen napsimiseen, tämän on joukkueelle osoittanut viimeksi kokenut Josba. Joukkueen tulee yltää jokaisessa pelissä korkealle keskittymisen ja tekemisen tasolle, muuten ei voittotilasto kaunistu.

TPS kohtaa ennen joulua kolme laadukasta ryhmää, joista kahta jälkimmäistä - Oilersia ja Kooveeta - vastaan TPS on jo kertaalleen pelannut. Sen sijaan tulevana perjantaina Tampereella vastaan asettuva Classic mittaa turkulaisten nykyvireen ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

Classic kuuluu Salibandyliigan kestosuosikkeihin ja mm. TPS:n päävalmentaja Ray Backman nosti ennen liigakauden alkua hurjasti vahvistuneen tamperelaisryhmän ykkösmestarisuosikiksi. Classicin nimilista on vakuuttavaa luettavaa, vai mitä sanotte nimistä Lassi Vänttinen, Mika Savolainen, Vesa Punkari, Sami Nyman, Jussi Lehtinen, Adrian Zimmerman ja Simon Bischel? Ja kun Classicin oman juniorityön helmet Mikko Leikkasen ja polvivammasta toipuneen Niko Juholan johdolla ovat vuoden kokeneempia, saa joukkueen valmentaja Pasi Peltola jalkeille äärimmäisen tulivoimaisen ja taitavan joukkueen.

Classicin alkukausi ei mennyt aivan putkeen, mutta viimeisissä peleissä joukkue on alkanut lunastaa siihen asetettuja odotuksia. Odotettavissa on Classicin pitkäjänteisen ja erinomaisen markkinointityön myötä jälleen kerran nelinumeroinen määrä katsojia, joten nuori TPS-ryhmä pääsee perjantaina todelliseen testiin.

TPS:n syyskauden viimeiset ottelut:
pe 04.12. Classic-TPS
ke 09.12. Oilers-TPS
su 13.12. TPS-Koovee klo 17.00, Turkuhalli

Turun Palloseuran tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Varaustilaisuus jatkui juhannuspäivänä

Varaustilaisuus jatkui juhannuspäivänä

NHL:n varaustilaisuus jatkui tänään toisesta kierroksesta alkaen.

Lue lisää
Nuorten Superpesiksen suosikit Kiteeltä ja Lapualta

Nuorten Superpesiksen suosikit Kiteeltä ja Lapualta

Nuorten Superpesiksen hallitsevat mestarit lähtevät erilaisista asemista alkavaan kauteen.

Lue lisää
Koskelaisen hälytettiin maajoukkueeseen

Koskelaisen hälytettiin maajoukkueeseen

TPS:n Kari Koskelainen on kutsuttu Ruotsia vastaan ensi lauantaina pelaavaan Suomen miesten salibandymaajoukkueeseen.

Lue lisää

Haluan osaksi urheilutoimitusta!

Lue lisää