Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kovia vahvistuksia TPS:n ensi kauden joukkueeseen

 
Kovia vahvistuksia TPS:n ensi kauden joukkueeseen

Jääkiekon Suomen mestaruuden voittanut TPS sai kovia vahvistuksia ensi kauden joukkueeseensa, kun viimeisimpinä pelaajina nimensä jatkosopimukseen kaudelle 2010–2011 kirjoittivat tshekkihyökkääjä Tomas Plihal ja puolustaja Markus Nordlund. Uutena pelaajana joukkueeseen liittyy yhdysvaltalainen puolustaja Garrett Raboin.

TPS:n sai kovan vahvistuksen sentteriosastolleen, kun NHL-taustainen Tomas Plihal teki jatkosopimuksen ensi kaudelle. 27-vuotias hyökkääjä teki pelaamissaan 52 runkosarjan ottelussa tehot 19+18.

- Tomas on viihtynyt Turussa ja haluaa yhä kehittyä pelaajana suuressa roolissa, jonka voimme hänelle tarjota, TPS:n pelaajakoordinaattori Ari Vuori kommentoi tshekkitähden jatkosopimusta.

Vahvistuksia saatiin myös puolustukseen, sillä jatkosopimuksen allekirjoitti myös erittäin vahvat playoffit pelannut Markus Nordlund. Isokokoinen Nordlund teki 15 playoff-ottelussa tehot 4+4.

- Markus on kehittynyt kahden vuoden aikana huomattavasti. Hän olikin playoffeissa yksi parhaista puolustajista ja mikä tärkeintä, niin hänen kehityskäyränsä on yhä ylöspäin, Vuori paljastaa.

Vahvaa kiekollista osaamista TPS:n puolustukseen tuo 25-vuotias rightin puolustaja Garrett Raboin. Yliopistosarjassa kovia tehoja takonut Raboin on valittu kahtena edellisenä vuotena NCAA:n WCHA-yliopistosarjan tähdistöviisikoihin.

- Kahdella edellisellä kaudella joukkueensa kapteenina toiminut Garrett on taisteleva ja hyvä kiekollinen puolustaja, jolla on paljon samoja ominaisuuksia kuin Lee Sweattillä hänen tullessa yliopistosarjasta, Vuori kommentoi.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle



MarkusNordlund

Markus Nordlund

27.7.1985 Eurajoki
Tiedot

TomasPlihal

Tomas Plihal

28.3.1983 Frydlant, CZE
Tiedot


Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää