Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kiekkotaituri Joonas Komulainen Sport-paitaan kahden vuoden sopimuksella

Kiekkotaituri Joonas Komulainen Sport-paitaan kahden vuoden sopimuksella

 

Vaasan Sportin sentteriosasto vahvistuu merkittävästi, kun Rauman Lukon yhdeksi kärkihyökkääjäksi tämän kauden pudotuspeleissä noussut Joonas Komulainen siirtyy kotkapaitaan kahden vuoden sopimuksella. Samalla seura käyttää myös hyökkääjä Ville Leskisen ensi vuotta koskevan option.

Kesäkuussa 26 vuotta täyttävä Kuhmon Kiva HT:n kasvatti Joonas Komulainen pelasi juniorivuotensa Oulun Kärpissä, jossa voitti A-nuorten SM-kultaa kaudella 2009-10 toimien joukkueensa kapteenina ja viime keväänä hän juhli Suomen mestaruutta miesten riveissä. Kuluneen kauden Komulainen aloitti Oulussa, mutta siirtyi helmikuussa Rauman Lukkoon, jossa hän nopeasti nousi nimekkään joukkueen kärkihyökkääjien joukkoon. Varsinkin pudotuspeleissä pienikokoinen (166 senttiä / 73 kiloa), nopea ja huikean pelisilmän omaava Komulainen oli elementissään. Vastuuta tuli niin ylivoimalla kuin tasakentällisin ja hän teki tehot 2+4 neljääntoista otteluun.

Seuraavan kahden kauden aikana Komulainen pukee siis päälleen Sportin kotkapaidan ja varmasti yksi suurimpia syitä Vaasaan siirtymiseen on luvassa oleva suuri vastuu. Taiturimaiselle leftin puolen hyökkääjälle on tarjolla ykkössentterin paikka, johon hän varsinkin kevään otteillaan näytti olevansa valmis. Komulaisen myötä myös Sportin ylivoimapelaaminen saa kaivattuja käsiä sekä juonikkuutta. Vahvan kiekollisen hyökkääjän rooli ei rajoitu pelkästään tarjoilupuolelle, sillä miehen laukaus on myös todella tarkka ja painava.

Urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä on innoissaan saadessaan Komulaisen Vaasaan.

- Olemme jo pitkään tarkkailleet Komulaista ja tunnistaneet hänessä olevan potentiaalin. Hänet on kaavailtu kärkipään pelaajaksi ja uskon että hän pystyy sen roolin kantamaan. Komulainen on sekä kentällä että kentän ulkopuolella viimeisen päälle joukkuepelaaja ja pystyy pelaamaan sekä laidassa että keskellä. Iso palanen ensi kauden joukkueessa.

Komulaisen lisäksi Sportin hyökkäyskalusto vahvistuu toisella Kärppätaustaisella pelaajalla, kun kesken viime kauden Vaasaan siirtyneen Ville Leskisen, 21, sopimuksen optiovuosi päätettiin käyttää. Leskisellä on ollut viime vuosina epäonnea loukkaantumisten kanssa ja kulunut kausi päättyi loukkaantumiseen alkuvuodesta. Pelaamissaan 25 pelissä Leskinen kuitenkin ehti näyttää osaamistaan ja viimeisissä peleissään ennen loukkaantumistaan Ville kuului joukkueen parhaimmistoon.

Jämsä näkee Leskisessä potentiaalia ja toivoo, että loukkaantumiset ovat nyt historiaa.

- Leskinen näytti viime kaudella että pystyy kunnossa ollessaan pelaamaan hyvällä tasolla tätä Liigaa. Hän tuo vaihtoehtoja hyökkäysosastoon ja haastaa kokeneempia pelaajia tosissaan peliaikakilpailussa. 

Sportin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Vaasan Sport - logo

Sport - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JoonasKomulainen

Joonas Komulainen

1.6.1990 Kuhmo
Tiedot


Sport ja Carl-Johan Lerby ovat purkaneet sopimuksen

Sport ja Carl-Johan Lerby ovat purkaneet sopimuksen

Vaasan Sport ja puolustaja Carl-Johan Lerby, 26, ovat yhteisymmärryksessä purkaneet kautta 2023-2024 käsittäneen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Sportin Simon Hjalmarsson on Liigan lokakuun pelaaja

Sportin Simon Hjalmarsson on Liigan lokakuun pelaaja

Liiga ja Seiko ovat valinneet lokakuun parhaaksi pelaajaksi Sportin laitahyökkääjän Simon Hjalmarssonin.

Lue lisää
Sebastian Stålberg jatkaa Sportissa myös seuraavat kaksi kautta

Sebastian Stålberg jatkaa Sportissa myös seuraavat kaksi kautta

Vaikka kiekkokausi on vasta puolivälissä, on ensi kauden joukkueen kokoaminen myös käynnissä. Yksi iso palanen on selvillä, kun Sport ja ruotsalaishyökkääjä Sebastian Stålberg solmivat kaksi seuraavaa kautta kattavan jatkosopimuksen.

Lue lisää
Risto Dufva jatkaa Sportin peräsimessä myös kaudella 2021-22

Risto Dufva jatkaa Sportin peräsimessä myös kaudella 2021-22

Vaasan Sport ja päävalmentaja Risto Dufva ovat solmineet kautta 2021-22 koskevan jatkosopimuksen.

Lue lisää
Michael Keränen ja Mika Partanen Sportin riveihin

Michael Keränen ja Mika Partanen Sportin riveihin

Sport on viime aikoina taistellut tuloksenteon kanssa ja siihen haetaan muutosta kahden hyökkääjähankinnan muodossa. Uusina pelaajina loppukauden mittaisilla sopimuksilla kotkapaidan päälleen pukevat Michael Keränen ja Mika Partanen.

Lue lisää
Janne Keränen vahvistamaan Sport-hyökkäystä

Janne Keränen vahvistamaan Sport-hyökkäystä

Vaasan Sport saa mieluisan vahvistuksen hyökkäysosastolleen, kun viime kaudella KalPaa edustanut Janne Keränen pukee kotkapaidan ylleen loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää