Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

VPS vahvistaa maalivahtiosastoaan - Valeri Voskonian Raitaan

VPS vahvistaa maalivahtiosastoaan - Valeri Voskonian Raitaan

Vaasan Palloseura ja maalivahti Valeri Voskonian ovat solmineet loppukauden kattavan sopimuksen. 25-vuotias maalivahti harjoitteli joukkueen kanssa ensimmäistä kertaa tiistaina ja on käytettävissä jo sunnuntaina vierasottelussa Rovaniemellä.

Voskonian on syntynyt Ukrainassa, mutta miehellä on sekä Ukrainan että Armenian passit. Maalivahti aloitti ammattilaisuransa kotikaupungissaan MFK Mykolajivissa. Vuonna 2016 Voskonian siirtyi Armenian suurseuraan, Pjunik Jerevaniin. Armenialaisia sukujuuria omaava Voskonian pääsi myös mukaan maan A-maajoukkueeseen. "Valluksi" Vepsussa ristitty maalivahti liittyy joukkueeseen täynnä intoa.

- Olen todella iloinen. VPS:n organisaatio on todella hyvällä tasolla, ja on mielenkiintoista pelata uuden joukkueen kanssa, Voskonian kommentoi.

Vuonna 2018 mies palasi takaisin Mykolajiviin. 189-senttinen maalivahti on ollut ilman seuraa tästä kesästä lähtien. Vaasaan tultuaan Voskonian harjoitteli aluksi VIFK:n kanssa, mutta liittyy nyt Vepsun vahvuuteen. Ulottuva ja raamikas maalivahti teki vaikutuksen VPS:n valmennukseen jo ensimmäisissä harjoituksissaan tiistaina.

- En oikein osaa kuvailla pelityyliäni, mutta ihmiset näkevät sen sitten peleissä. Teen aina parhaani ja kaiken, mitä valmentaja pyytää. Kaikkein tärkeintä on, että VPS säilyy Veikkausliigassa. Jos joukkue menestyy, minäkin menestyn, tuore VPS-maalivahti kertoo.

Voskonian tuo kipeästi kaivattua syvyyttä Vepsun maalivahtiosastolle. Karl-Filip Eriksson toipuu vielä loukkaantumisesta, joten vain Martin Kompalla sekä Mika Kaarre ovat olleet käytettävissä edustusjoukkueen ja akatemian välillä. Voskonian tietää, että Vepsulla on vaikea tilanne Veikkausliigassa. Maalivahti toivoo, että fanit tukevat joukkuetta loppuun saakka.

- Toivon, että fanit eivät menetä uskoaan joukkueeseen. Joukkue tulee antamaan kentällä kaikkensa, ja toivottavasti yleisö seisoo takanamme, Voskonian päättää. 

VPS:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Vaasan Palloseura - logo

VPS - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVaasan Palloseura vapauttaa Janne Lindbergin tehtävästään välittömästi

Vaasan Palloseura vapauttaa Janne Lindbergin tehtävästään välittömästi

Vaasan Palloseura on vapauttanut Janne Lindbergin tehtävästään. Lindbergin tehtävät VPS Oy:ssä ja VPS Junioreissa päättyvät välittömästi.

Lue lisää
VPS sopimukseen Kalle Multasen kanssa

VPS sopimukseen Kalle Multasen kanssa

Vaasan Palloseura ja Kalle Multanen ovat solmineet pelaajasopimuksen. Hyökkääjän sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
VPS sopimuksiin Aleksi Pahkasalon ja Arttu Nuutisen kanssa

VPS sopimuksiin Aleksi Pahkasalon ja Arttu Nuutisen kanssa

Hyökkääjä Aleksi Pahkasalo, 28 vuotta, siirtyy Vaasan Palloseuraan kahden vuoden mittaisella pelaajasopimuksella. Myös viime kauden Vepsussa palannut Arttu Nuutinen on solminut VPS:n kanssa yhden vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää