Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Puolustaja Stuart Percy Vaasan Sportiin

Puolustaja Stuart Percy Vaasan Sportiin

Puolustaja Stuart Percy on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Vaasan Sportin kanssa. 27-vuotias Percy on Toronto Maple Leafsin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2011. Monipuolisella puolustajalla on takanaan pitkä AHL-ura ja hänellä on tilastoissaan myös NHL-pelejä.

Percy piti Suomea yhtenä kiinnostavimmista vaihtoehdoistaan.

– Suomi on ollut aina kiinnostava jääkiekkomaa. Joukkuekavereitani on pelannut Liigassa ja tiedän, että Liiga on erittäin kilpailullinen sarja. Vaasa kiinnosti heti ja olinkin kuullut jo etukäteen hyvää sekä kaupungista että energisistä faneista, kertoo Stuart Percy.

– Vielä en osaa tarkkaan sanoa, koska saavun Suomeen, mutta toivottavasti pääsen mahdollisimman pian harjoittelemaan joukkueen kanssa ja tutustumaan muihin pelaajiin, jatkaa Percy, joka on koko ajan harjoitellut säännöllisesti kotimaassaan.

Terveiset Vaasan Sportin kannattajille kuuluvat seuraavasti.

– Odotan kovasti fanien edessä pelaamista ja toivon, että saadaan hieno kausi. Teen parhaani auttaakseni joukkuetta ja koko kiekkokulttuuria. Toivottavasti pääsen pian tutustumaan kaupunkiinne!

Vaasan Sportin päävalmentaja Risto Dufva on tyytyväinen löytyneeseen puuttuvaan palaseen.

– Ollaan jo kuukausia kasattu joukkuetta ja haluttiin katsella rauhassa, mitä markkinoilla on. Tällainen palanen on puuttunut. Itselläni on vahva usko, että tämä on oikeanlainen mies meidän sapluunaan, kertoo Dufva.

– Percy on mies parhaassa iässä ja hänellä on paljon kokemusta Pohjois-Amerikasta. Viime kaudella hänellä oli käsivamma, joten kausi jäi lähes pelaamatta. Nyt hänellä on kova halu tulla Eurooppaan, etenkin Suomeen.

Dufva pitää arjessa viihtymistä tärkeänä.

– Kokonaisuutena, kun katsoo joukkuetta, on hyvät ajatukset joukkueesta. Ollaan menty ajatuksen kanssa siitä, mitä halutaan olla. On haluttu löytää kaikille oikeat roolit, jotka tuo esiin ne hyvät ominaisuudet jokaiselta, jotta ollaan hyvällä fiiliksellä kiinni arjen työssä.

Vaasan Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä on mielissään.

– Saimme erittäin monipuolisen puolustajan, joka pystyy pelaamaan kovalla tasolla molempiin suuntiin sekä erikoistilanteissa. Hän on taitava, hänellä on hyvä liike ja hän pystyy tarvittaessa pelaamaan myös kovaa.

– Tässä on joukkue, jolla aloitamme ja katsomme tilannetta sen jälkeen, jatkaa Jämsä.

Stuart Percyn yksivuotiseen sopimukseen kuuluu kahden kuukauden koeaika.

Sporin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Vaasan Sport - logo

Sport - 2020-2021 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020-2021

Ottelut kaudella 2020-2021

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSportin Simon Hjalmarsson on Liigan lokakuun pelaaja

Sportin Simon Hjalmarsson on Liigan lokakuun pelaaja

Liiga ja Seiko ovat valinneet lokakuun parhaaksi pelaajaksi Sportin laitahyökkääjän Simon Hjalmarssonin.

Lue lisää
Sebastian Stålberg jatkaa Sportissa myös seuraavat kaksi kautta

Sebastian Stålberg jatkaa Sportissa myös seuraavat kaksi kautta

Vaikka kiekkokausi on vasta puolivälissä, on ensi kauden joukkueen kokoaminen myös käynnissä. Yksi iso palanen on selvillä, kun Sport ja ruotsalaishyökkääjä Sebastian Stålberg solmivat kaksi seuraavaa kautta kattavan jatkosopimuksen.

Lue lisää
Risto Dufva jatkaa Sportin peräsimessä myös kaudella 2021-22

Risto Dufva jatkaa Sportin peräsimessä myös kaudella 2021-22

Vaasan Sport ja päävalmentaja Risto Dufva ovat solmineet kautta 2021-22 koskevan jatkosopimuksen.

Lue lisää
Michael Keränen ja Mika Partanen Sportin riveihin

Michael Keränen ja Mika Partanen Sportin riveihin

Sport on viime aikoina taistellut tuloksenteon kanssa ja siihen haetaan muutosta kahden hyökkääjähankinnan muodossa. Uusina pelaajina loppukauden mittaisilla sopimuksilla kotkapaidan päälleen pukevat Michael Keränen ja Mika Partanen.

Lue lisää
Janne Keränen vahvistamaan Sport-hyökkäystä

Janne Keränen vahvistamaan Sport-hyökkäystä

Vaasan Sport saa mieluisan vahvistuksen hyökkäysosastolleen, kun viime kaudella KalPaa edustanut Janne Keränen pukee kotkapaidan ylleen loppukauden kattavalla sopimuksella.

Lue lisää
Sportin kotiavaus siirtyy

Sportin kotiavaus siirtyy

Sportin kotiavaus siirtyy kaupungin koronatilanteen kiihtymisen vuoksi.

Lue lisää