Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Puolustaja Stuart Percy Vaasan Sportiin

Puolustaja Stuart Percy Vaasan Sportiin

Puolustaja Stuart Percy on tehnyt yksivuotisen sopimuksen Vaasan Sportin kanssa. 27-vuotias Percy on Toronto Maple Leafsin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2011. Monipuolisella puolustajalla on takanaan pitkä AHL-ura ja hänellä on tilastoissaan myös NHL-pelejä.

Percy piti Suomea yhtenä kiinnostavimmista vaihtoehdoistaan.

– Suomi on ollut aina kiinnostava jääkiekkomaa. Joukkuekavereitani on pelannut Liigassa ja tiedän, että Liiga on erittäin kilpailullinen sarja. Vaasa kiinnosti heti ja olinkin kuullut jo etukäteen hyvää sekä kaupungista että energisistä faneista, kertoo Stuart Percy.

– Vielä en osaa tarkkaan sanoa, koska saavun Suomeen, mutta toivottavasti pääsen mahdollisimman pian harjoittelemaan joukkueen kanssa ja tutustumaan muihin pelaajiin, jatkaa Percy, joka on koko ajan harjoitellut säännöllisesti kotimaassaan.

Terveiset Vaasan Sportin kannattajille kuuluvat seuraavasti.

– Odotan kovasti fanien edessä pelaamista ja toivon, että saadaan hieno kausi. Teen parhaani auttaakseni joukkuetta ja koko kiekkokulttuuria. Toivottavasti pääsen pian tutustumaan kaupunkiinne!

Vaasan Sportin päävalmentaja Risto Dufva on tyytyväinen löytyneeseen puuttuvaan palaseen.

– Ollaan jo kuukausia kasattu joukkuetta ja haluttiin katsella rauhassa, mitä markkinoilla on. Tällainen palanen on puuttunut. Itselläni on vahva usko, että tämä on oikeanlainen mies meidän sapluunaan, kertoo Dufva.

– Percy on mies parhaassa iässä ja hänellä on paljon kokemusta Pohjois-Amerikasta. Viime kaudella hänellä oli käsivamma, joten kausi jäi lähes pelaamatta. Nyt hänellä on kova halu tulla Eurooppaan, etenkin Suomeen.

Dufva pitää arjessa viihtymistä tärkeänä.

– Kokonaisuutena, kun katsoo joukkuetta, on hyvät ajatukset joukkueesta. Ollaan menty ajatuksen kanssa siitä, mitä halutaan olla. On haluttu löytää kaikille oikeat roolit, jotka tuo esiin ne hyvät ominaisuudet jokaiselta, jotta ollaan hyvällä fiiliksellä kiinni arjen työssä.

Vaasan Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä on mielissään.

– Saimme erittäin monipuolisen puolustajan, joka pystyy pelaamaan kovalla tasolla molempiin suuntiin sekä erikoistilanteissa. Hän on taitava, hänellä on hyvä liike ja hän pystyy tarvittaessa pelaamaan myös kovaa.

– Tässä on joukkue, jolla aloitamme ja katsomme tilannetta sen jälkeen, jatkaa Jämsä.

Stuart Percyn yksivuotiseen sopimukseen kuuluu kahden kuukauden koeaika.

Sporin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Vaasan Sport - logo

Sport - 2020-2021 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020-2021

Ottelut kaudella 2020-2021

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSportin kotiavaus siirtyy

Sportin kotiavaus siirtyy

Sportin kotiavaus siirtyy kaupungin koronatilanteen kiihtymisen vuoksi.

Lue lisää
Vaasan Sport teki vahvan tuloksen

Vaasan Sport teki vahvan tuloksen

Vaasan Sport teki vahvan tuloksen tilikaudella 2019-2020. Melkein 150 000 € voittoa luo uskoa ja hyvän pohjan tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Puolan maajoukkuelegenda Sportiin

Puolan maajoukkuelegenda Sportiin

Puolan maajoukkueessa vuosia kapteenina toiminut puolustaja Marcin Kolusz on tehnyt Vaasan Sportin kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen, joka sisältää kahden kuukauden try out-jakson.

Lue lisää
Sport täydentää joukkuettaan maalivahdilla

Sport täydentää joukkuettaan maalivahdilla

Viime kauden Hämeenlinnan Pallokerhossa torjunut ja varsinkin kevätkaudella vastuuta saanut maalivahti Rasmus Reijola liittyy Vaasan Sportin kokoonpanoon.

Lue lisää
Hokki ja Sport aloittavat yhteistyön tulevalla kaudella

Hokki ja Sport aloittavat yhteistyön tulevalla kaudella

Kajaanin Hokki ja Vaasan Sport aloittavat yhteistyön. Sopimus on alkuun yhden kauden mittainen, jonka jälkeen tilannetta katsotaan uudelleen. Joukkueet kohtaavat syksyllä harjoitusottelun merkeissä Kajaanissa.

Lue lisää
Pajuluoma jatkaa Sportin päävalmentajana myös kaudella 2020-21

Pajuluoma jatkaa Sportin päävalmentajana myös kaudella 2020-21

Vaasan Sport on tehnyt jatkosopimuksen päävalmentaja Ari-Pekka Pajuluoman kanssa. Sopimus on yksivuotinen ja Pajuluoman sopimus kattaa kuluvan kauden lisäksi myös kauden 2020-21

Lue lisää