Tiikerit veivät maratonottelun pisteet Kokkolaan

Vieraaksi Korson Veto sai tähän suureen tapahtumaan Kokkolan Tiikerit, joka edelleen taistelee runkosarjan voitosta VaLePan kanssa. Otteluisäntä Ramirent palkitsi ottelun parhaina pelaajina Korson Vedosta Joel Laakson ja Kokkolan Tiikereistä Lauri Kermisen. Palkintoraadissa olivat kaikki pronssijoukkueen pelaajat, jotka eivät olleet kentällä.

Ensimmäisen erän alku oli tasaista menoa. Korso johti teknisellä aikalisällä 14 – 13. Alkuerän hahmo oli Jussi Niemelä, joka tappoi hyvin  palloja Joel Laakson tarjoilusta. Teknisen aikalisän jälkeen Saussilla oli vahva syöttövuoro ja Korson ensimmäinen aikalisä oli tilanteessa 14 –  16. Korso lisäsi erän lopussa vauhtiaan. Syöttö parani ja samoin puolustus. Erän lopun hahmo oli Toni Kankaanpää, joka loisti jo aikanaan  pronssijoukkueessa 2003 – 2004. Joel Laakso sai ennen erän viimeistä syöttöä selkeät ohjeet valmentaja Jouko Lindbergilta ja ne tehosivat. Pallo nousi vastapalloksi, jonka Lassi Nurminen tappoi. Erä kotiin 28 – 26.

Toinen erä alkoi Korson otteessa. Niemelä jäi kuitenkin pari kertaa torjuntaan kiinni ja Korson ensimmäinen aikalisä oli tilanteessa 7 – 8. Toni Kankaanpäällä oli todella hyvä syöttövuoro ja tekniselle mentiin Vantaan korsolaisten johtaessa 14 – 12.  Korso johti jo 23 – 17. Mutta Tiikerit tuli rinnalle ja meni ohi. Erä meni kuitenkin todella kovan taistelun jälkeen ylipisteille ja Tiikerit voitti lopulta erän 27 – 29. Yleisölle tarjottiin kovaa taistelua.

Kolmas erä oli tasaista menoa tekniselle aikalisälle mentäessä 14 – 12. Tiikereillä sattui erän alkuun tukullinen syöttövirheitä. Erä jatkui tasaisissa merkeissä ja kolmannen erän lopussa peliä oli pelattu jo melkein kaksi tuntia. Korson toinen aikalisä tilanteessa 22 – 23. Sauss päätti erän ensimmäisestä eräpallosta komeasti kuutospaikalta. Erä Tiikereille 23 – 25.

Neljäs erä mentiin Korson tahdissa. Joel Laaksolle osui hyvä syöttövuoro. Korso johti parhaimmillaan jo 8 – 3. Tiikerit tuli kuitenkin rinnalle tiivistämällä torjuntaansa, tekniselle mentiin Kokkolan johtaessa 12 – 14. Ottelu oli Kovelta kauden parasta ja yleisölle viihdyttävintä, vaikka Kokkola veikin neljännen erän lopulta 19 - 25 ja koko ottelun 1 - 3.  Otteluisäntä Ramirent ja sen arvovaltainen pronssiraatimme palkitsivat parhaina Korson Vedosta Joel Laakson ja Kokkolan Tiikereistä Lauri Kermisen. Samainen pronssijoukkueemme ikonit antoivat ammattimaisesti LähiTapiolapisteitä.

Korson tiedotteesta / UrheiluVantaa

Kehoe ja Burdine tammikuun pelaajat Mestaruusliigassa

Tappiottoman Kokkolan Tiikereiden passari Steven Kehoe ja naistenliigakakkosen HPK:n yleispelaaja Keao Burdine on valittu lentopallon Mestaruusliigan tammikuun Kuukauden pelaajiksi.

Kärkipari vastakkain miesten Suomen Cupissa

Miesten lentopallon Suomen Cupin välieräparien arpa oli oikukas. Se heitti Hämeenlinnassa tapahtuneessa arvonnassa vastakkain liigan kärkikaksikon Kokkolan Tiikerit ja VaLePan.

Esko ja Jokinen marraskuun pelaajat Mestaruusliigassa

Marraskuun pelaajiksi lentopallon Mestaruusliigassa on valittu VaLePan passari Antti Esko ja LP Viestin keskitorjuja Kaisa Jokinen.

Pasi Sydänlammi valittiin Lentopalloliiton puheenjohtajaksi

Lentopalloliiton uudeksi puheenjohtajaksi valittiin sunnuntaina Tampereella yksimielisesti Pasi Sydänlammi Seinäjoelta.

Lentopallo saa upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa

Lentopallo saa lauantaina alkavalla Mestaruusliigan sarjakaudella upeasti lisää näkyvyyttä MTV:n tarjonnassa.

VaLePa oli Lumon herra ja Hidalgo

Lentopalloilun Mestaruusliigassa Vantaan Korson Lumo-hallissa pelattiin maanantaina 04.03.2013 ns. TV-ottelu.