Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

27.3.2011 - Jatkoa porilaisesta salibandystä

 
27.3.2011 - Jatkoa porilaisesta salibandystä

MOROTUS kaikki mun blogini ystävät. Pari asiaa jäi mainitsematta. Olen pahoillani siitä, sillä minun mielestä ei ole kuin kaksi miestä Porissa jotka ovat kummatkin perusporilaisia. Rahankerääjiksi ensi vuotta ja tulevaisuutta varten minun ehdokkaina ovat porilaisen salibandyn toinen isähahmo Mauri Alasen lisäksi Jari Vaahtera. Hän on tehnyt pitkän työn porilaisen salibandyn eteen. Hän on kumminkin vaikuttanut lajin piirissä koko Porin alueella. Salibandyn alalla hän on ylivoimainen rahankerääjä. Olis toivottavaa että hänet saataisiin houkuteltua mukaan takaisin hommiin vaikkeikaan oma poika enään pelaa seurassa.

Toinen kaveri joka voisi kerätä rahat on Markku Viitalampi. Hän on tehnyt kovan päivätyön Porin Kärppien kaukalopallossa. Lajissa joka on hyvin marginaalinen. Markku on tehnyt kovan työn Kärppien eteen. Hänet täytyisi saada houkuteltua mukaan vaihtamaan lajia, mikä lienee aika mahdoton tehtävä. Jos seuran johto onnistuu jomman kumman näistä miehistä kaappaamaan, niin uskon että porilaisen salibandyn tulevaisuus hieman helpompaa. Nykyisellä tavalla se ei onnistu. Se on valitettavaa, mutta siitä huolimatta se on loistava suoritus seuralta, että pysyttiin salibandyliigassa. Se on erittäin kova saavutus. Suora  säilyminen olisikin ollut seuralle lähes sama asia kuin Suomen mestaruus. Sen pitää jokaisen ymmärtää joka on FBT Porin  mukana jollakin tavalla.

YSTÄVLLISIN TERVEISIN 
ROI "ROKI" HERMONEN


Artikkeli on vain kirjoittajan näkemys asiasta, eikä edusta UrheiluSuomi.comin virallista kantaa. 


Takaisin edelliselle sivulle