Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

27.5.2011 - Suomalainen urheiluelämä ja siinä samassa porilainen urheiluelämä

 
27.5.2011 - Suomalainen urheiluelämä ja siinä samassa porilainen urheiluelämä

Morotus kaikki mun blogini ystävät. Aivan aluksi on pakko ottaa kiinni tähän Suomen jääkiekkomaajoukkueen juhlimiseen  maailmanmestaruuden jälkeen. On ollut typerää arvosteltua maajoukkuetta kohtaan, että ne läträsi liikaa alkoholin kanssa siellä juhlissa. Nykyaikana ei vaan ole sellaista ihmistä joka juo olutta tai jotain muuta väkevämpää ja jolle ei joskus sattuisi vähän ylilyöntejä.

Sitten palatakseni porilaiseen urheiluelämään on surullista huomata kuinka huonosti porilaisella jalkapalolla menee tällä hetkellä. Toivotaan nyt kumminkin että PoPakin pystyy pelaamaaan koko loppukauden ikävistä huhuista huolimatta. Sitten talveiseen urheiluun. Salibandyliigassa pelaava FBT Pori on ollut varsin hiljainen pelaajahankintojen saralla. Toivoin että viimevuodesta poiketen olisi jo tässä vaiheessa ollut 3-4 vahvistusta hankittuna. Ymmärrän kyllä ettei rahaa ole ja se vaikuttaa pelaajien hankkimiseen Poriin. Se jos mikä on valitettavaa.

Onneksi Porista löytyy myös seuraja joissa menee hyvin. Yksi on meidän oma Pesäkarhut. Kausi on aloitettu ihan hyvin, eikä tappioita ole vielä yhtään. B-tyttöjen ykkösjoukkue jatkaa myös tappioitta, hyvin on pelannut myös kakkosjoukkue.

Lopuksi kaikki vanhat fanimme katsomaan pelejä Porin pesäpallostadionille ja tuokaa mukana myös uusia katsojia.

Ystävällisin terveisin
ROI "ROKI" HERMONEN


Takaisin edelliselle sivulle