Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

20.8.2012 - Roki herää talviuniltaan

 

20.8.2012 - Roki herää talviuniltaan


Moikka kaikki mun blogini ystävät. Pyydän heti alkuun anteeksi etten ole pitkään aikaan julkaissut blogiani.

Mennään heti asiaan, viime talvi meni porilaisessa urheilussa kohtalaisen hyvin.  Ässät pärjäsi runkosarjassa hyvin. Kuitenkin lopussa paukut loppuivat kesken. Siihen kun joku viisas löytää syyn niin hän on kova mies (tai nainen).
Sellaisella henkilöllä olisi varmasti kysyntää isommillakin areenoilla.

Narukerä pärjäsi paremmin kuin kukaan lajin ulkopuolelta olisi voinut odottaa. Joukkue saavuttu hienosti hopeaa. Onnittelut siitä vielä koko joukkueelle valmentajista pelaajien kautta huoltajiin.

Ja sitten siirrytään salibandyyn. Laji meni porilaisittain ihan päin persettä. FBT Karhut tippui salibandyliigasta. Odotin suurella jännityksellä mitä tapahtuu kevään ja kesän aikana. Itse petyin, kun seurassa valittiin suunnaksi vanha ja tuttu Juha-Petri Kujansuu.

Seura vaihtoi myös nimensä takaisin Karhuiksi. Pelaajapuolella ei ole tapahtunut mitään suurempaa. Isoimmat nimet lähtivät, jäljelle jäi vaan ne jotka eivät halunneet äidin helmoista lähteä. Takaisin joukkueeseen tuli myös maitojunalla yksi paluumuuttaja.

Pakko on myös nostaa esille noita pelaajia, jotka lähtivät yrittämään omia rajojaan. Esimerkiksi Läntisen Miikka otti lopulta suurimman harppauksen, kun pikaisen Rauman visiin jälkeen päätyi pelaamaan maailman kovimpaan salibandysarjaan Ruotsiin. Sveitsiin lähtivät Juho Miilunpalo ja Mikael Boelius. Toivottavasti pojat onnistuvat Sveitsin maalla. Salibandyliigaankin saatiin porilaista väriä, kun Läntisen Toni siirtyi Tepsiin ja Ruohosen Tatu Loviisaan. Niin ja lähtihän Heinon Villekin hakemaan uusia tuulia länsinaapurista.

Seuraavaksi päästään jo kesään ja porilaiseen futikseen. On ikävää seurata futiskenttää kun eri toimijat edelleen kiistelevät keskenään. Olisi mielestäni parempi että kaikki yrittäisivät vetää yhtä köyttä ja nostaa kaupunkimme jalkapallo takaisin Veikkausliigan kartalle.

Kesästä toiseen on menestystäkin luvassa, sillä Pesäkarhut taistelee jälleen mitaleista. Seurassa tapahtui muutoksia kun Kaijansinkon Petri lähti viime kauden päätteeksi. Onneksi Petrin tilalle löytyi päteviä henkilöitä. Monivuotinen mailamies Jarmo Lehtinen nousi pelinjohtajaksemme. Apurikseen hän sai Österlundin Samin. Nämä kaksi herraa ovat onnistuneet hyvin. Joukkue on taas kultajahdissa tänäkin vuonna. Hyvin toiminut valmennus ja erinomainen lukkari Kaisa Salmela pitävät toiveet kirkkaimmista mitaleista elossa.

B-tytöissä Arbeliuksen Seppo apunaan Huhtirannan Juuso ovat tehneet myös hyvää työtä tulevaisuuden Pesäkarhujen kanssa. Erinomaisesti on myös seuran talkoo väki ollut toiminnassa mukana. Huoltotiimissä on ollut taas ilo olla yhdessä Koivusen Niinan ja Ojalan Karin kanssa.

Pakko on vielä kommentoida tuota Porin kaupungin säästölinjaa. Suureksi järkytyksekseni luin lauantain Satakunnan Kansasta kaupungin älyttömistä säästöideoista. Ikävällä tavalla kaupungin päättäjät haluavat ajaa alas porilaista urheilua. HÄVETKÄÄÄ PORIN KAUPUNKIN PÄÄTTÄJÄT!

YSTÄVÄLLISIN TERVEISIN
ROI "ROKI" HERMONEN


Takaisin edelliselle sivulle