Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

3.10.2012 - Hejsan!

 

3.10.2012 - Hejsan!


Kausi on pitkän odotuksen jälkeen vihdoin avattu. Kotiareena sai uuden nimen ja muuttui Exel-Areenaksi, kun Peter Forsberg pisti hieman tuulemaan. Pistelaskukin selvisi itselle vasta hiljattain ja se on täällä hieman eri kuin Suomessa. Voitosta varsinaisella peliajalla napsahtaa 3, jatkoaikavoitosta 2 ja tappiosta jatkoajallakin saa yhden pisteen.

Kausi avattiin Tukholman vierustalla Tyresöä vastaan. Kitkerä avaustappio tuli tiukkojen vaiheiden jälkeen ja onnikaan ei ollut juuri yhtään kohdallaan. Voiton makuun kuitenkin päästiin heti kotiottelussa Linköpingiä vastaan. Kim Lundström "Man of the Disco", onnistui iskemään pallon jatkoajalla reppuun tuoden yhden lisäpisteen taulukkoon. Täydet pisteetkin oli otettavissa, mutta tällä kertaa ei onnistunut. Alex Boden keräsi ottelussa vaatimattomat tehot 3+3.

Omalle kohdalle napsahti uran pisin pelireissu lauantaille, kun matkasimme Mölnyckeen, Göteborgiin Pixbon vieraaksi. Matkaa kertyi reilut 1000 kilometriä suuntaan. Lentokoneella onneksi kätevästi paikan päälle. Mestarisuosikki Pixbo oli koko ottelun ajan altavastaajana ja kaikkien yllätykseksi makea voitto, kypsä peli ja täysi pistepotti kotiin tuomisiksi. Itselle vielä avauspinnat ja pieni apina pois selästä. Paluumatka reilattiinkin sitten läpi Ruotsin takaisin Uumajaan.

Nyt katseet on suunnattu keskiviikkona alkavaan Champions Cupiin. Taktiikkoja on hiottu, pelaajia huollettu ja välineet viritetty, muutenkin kaikki alkaa olla valmista. Avausvastustajaksi astelee Esa Jussilan johdattama Sveitsin mestari Wiler-Ersigen. Perjantaina on ehkä se odotetuin kohtaaminen kun pääsemme haastamaan ennakkosuosikki SPV:n. Jokaista ottelua lähdetään voittamaan ja katsotaan sitten mihin se riittää.

Luvassa on tiivistä bloggausta turnauksen ajan.

Miikka

UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle