Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

18.11.2012 - Pläjäys porilaista salibandya

 

18.11.2012 - Pläjäys porilaista salibandya


Jatketaan juttuja porilaisen salibandyn tarkastelulla. Valitettavan heikolla tasolla laji tällä hetkellä taapertaa. Menneiden aikojen huippuseura SBS Pori tahkoaa tällä hetkellä nelosta, KoPo joutui valitettavasti luopumaan kolmosen paikastaa ja tämän hetken lippulaiva Karhut tahkoaa Divaria.

Tällä hetkellä näyttää vähän siltä mitä pelkäsin, Karhut taistelee sarjan peräpäässä sarjapaikastaan. Ihan nopealla tahdilla ei näytä että joukkue taistelisi kärkisijoista. Ja se jos mikä on minun mielestäni hyvin surullista. Itselläni on lajiin kuitenkin lämmin suhde, sillä tulihan sitä oltua mukana toiminnassa kun SBS:llä meni vielä hyvin.

Näyttää mielestäni vähän siltä että vieläkään ei osata hoitaa taustoja kunnolla. Tuntuu kuin "kaupunki" olisi edelleen jakautunut kahtia. Toinen on vanhaa SBS-leiriä ja toinen Karhut-leiriä. Pikku pitäisi kyllä kaikkien lajin parissa toimivien vetää yhteen hiileen paremman huomisen puolesta.

Lopuksi se kaikkein tärkein uutinen mitä salibandyn tiimoilta on pitkään Porissa kuultu. Nimittäin Porin Urheilutalolla nähdään todellista huippusalibandyä tammikuun 19. päivä. Urheilutalolla kohtaavat hyväntekeväisyysottelussa kauden 1999-2000 liigajoukkue SBS Pori ja Karhut. Ottelun tuotto menee lastenkoti Lehmuskololle.

Pelissä SBS:n riveissä nähdään esimerkiksi Vesa "vesrain" Matara, viime vuoden salibandyliigan finaaleissa torjunut ex-SSV maalivahti Toni "moppitukka" Lötjönen, Henri Haapala entisellä sukunimellään Kämäräinen paremmin tunnettu. Peliasun pukee päälleen myös Totti Kumlander, Sami Rantala ja Antti-Jussi Härkonen. Listaa jatketaan nimillä Sami Väre ja Petri "maanviljelijä" Nikmo. Joukkueen itseoikeutettuina valmentajina toimivat Jani "länä" Kannasto ja Tommi Varho. Managerina häärii Jari "gunther" Vaahtera. Niin ja unohtamatta tietenkin Satakunnan Kansan suurta päällikköä Juha "luotsi" Luotolaa. Allekirjoittanut toimii joukkueen huoltajana. Toivottavasti nähdään vielä Nordlingin Veskukin paikan pääällä. Niin ja meinasi unohtua vielä Jani "lökäpöksy" Helenius, joka myös pelaa joukkueessa. Voin vain vannoa että meidän riveissä nähdään silloin monta sen aikaista salibandykuningasta. Tuo joukkue pelasi silloin lajin huipulla. JOTEN TERVETULOA PAIKAN PÄÄLLE KATSOMAAN PAIKAN PÄÄLLE OTTELUA. JOKAINEN MUKAAN URHEILUTALOLLE 19.1.2013 KLO 16.00! OTTELUUN ON VAPAAEHTOINEN PÄÄSYMAKSU. ERÄTAUOLLA TULEE  OLEMAAN ERINÄISTÄ OHJELMAA. TOIVOTTAVASTI SAADAAN VIELÄ KUULUTTAJAKSI BRUNO.

YSTÄVÄLLISIN TERVEISIN
ROI "ROKI" HERMONEN


Takaisin edelliselle sivulle