Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

18.11.2012 - Kohti pesiskautta 2012-2013

 

18.11.2012 - Kohti pesiskautta 2012-2013


Päätetään viikonlopun juttu sarja perehtymällä tulevaan pesiskauteen. Me saatiin Pesäkarhuihin paras mahdollinen pelinjohtaja, kun Marko Hovi valittiin ensi kauden pelinjohtajaksi. Sami Österlundin jatkaa mailassa. Ja vielä kun soppaan lisätään Kaisan jatko Porissa on hyvää odotettavissa. Meillä on ollut jo yksi leiriviikonloppu. Homma näyttää erittäin hyvältä. Likat ovat erittäin innokkaita treenaamaan uuden valmentajan johdolla. Eli eikun tervetuloa Mako vaan Poriin.

Saimme myös Lapualta B-tyttöjen viime kautisen lukkarin Kaisan oppiin. Kankaanpäästä meille tuli Emilia Itävalo. Rauman suunnalta tänne eksyivät  Kaisa-Maija Loutti ja Harjusen Emppu, joka oli viime kauden Raumalla vuokralla. Tällä hetkellä nippumme näyttää taas todella hyvältä.

B-tytöillä on myös hyvä meininki Marko "semu" Huhtasen johdolla. B-tyttöihin saimme myös vahvistuksia Seinäjoelta, kun Laura Rajahalme, Saara Tiitu ja Riina Kerola liittyivät joukkueeseen. Suomi-sarjan joukkueen johdossa hyvää jälkeä tekee Seppo "teme" Arbelius.

Toivottavasti näemme taas ensi kesänä mahdollisimman paljon katsojia pesäpallo pelien katsomoissa.

YSTÄVÄLLISIN TERVEISIN
ROI "ROKI" HERMONEN


Takaisin edelliselle sivulle