Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

17.1.2013 - Leo-Pekka Tähti ja SBS:n legendat

 

17.1.2013 - Leo-Pekka Tähti ja SBS:n legendat


Moikka taas kaikki mun blogini ystävät. Jälleen kerran pitää pyytää anteeksi eritoten Hannu Pelliltä, kun kirjoitan blogejani näin harvakseltaan. Sitten itse asiaan. Kyllä täytyy olla taas erittäin hämmästynyt, kun Suomen parasta urheilijaa valittiin. Vuoden urheilijaksi valittiin Tuuli Petäjä-Siren. Kova urheilija hänkin, vaikka itse olenkin asiasta toista mieltä. Mielestäni valinta osui väärään urheilijaan. Leo-Pekka Tähden olisi pitänyt mielestäni voittaa tuo vuoden urheilijan palkinto. Pelkästään jo Leo-Pekan menestyksen mukaan palkinto olisi kuulunut hänelle. Tämä vaan osoittaa millaisia jääräpäitä Suomen urheilutoimittajissa on, kun paraolympia urheilijaa ei voida valita vuoden urheilijaksi. Toinen titteli joka herätti ihmetykseni oli vuoden valmentajan palkinto. Se olisi pitänyt mielestäni mennä Henrik Dettmanille, joka on tehnyt hyvää työtä suomalaisen koripallon eteen.

Vuoden urheilijapalkintojen jälkeen on hyvä palata kotoiseen pesäpalloon. On ollut ilo seurata miten hyvää työtä valmentajamme Marko "Mako" Hovi ja Sami "Özil" Österlund ovat tehneet likkojen kanssa leiriviikonloppujen aikana. Tällä hetkellä joukkueen tekeminen näyttää erittäin hyvältä. Samoin B-tyttöjen harjoittelussa on viitteitä paremmasta työstä. Ensi kesänä nähtäneen useita herkullisia hetkiä Porin pesäpallostadionilla. Joten sinne vaan jokainen nauttimaan hyvästä urheiluviihteestä.

Pakko jälleen pureutua tuohon porilaiseen salibandyyn. Tällä hetkellä näyttää lajilla menevän hieman edellisiä kausia heikommin. Karhujen A-nuoret näyttäisi tippuvan kauden päätteeksi yhtä sarjaporrasta alemmas. Se on erittäin valitettavaa porilaisen salibandyn kannata. Onnekseni voin todeta että edustuksen otteet ovat parantuneet kauden edetessä. Sarjapaikka on käytännössä jo varma ja siinä samalla joukkueeseen on saatu ajettua sisään uusia nuoria pelaajia.

Tämän kertainen blogi pitää päättää viikonlopun helmellä, ehkäpä jopa koko vuoden helmellä. Lauantaina meinaan jyrähtää Porin urheilutalolla, kun salibandykaukalossa kohtaavat SBS Porin legendat kaudelta 1999-00 ja Karhujen sen aikaisen joukkueen pelaajat. Tapahtuma alkaa lauantaina 19.1. kello 15.00. Otteluun on vapaaehtoinen pääsymaksu, jonka tuotot menevät lastensuojelutyön hyväksi. Kannattaa siis tulla paikalle. Itse odotan peliin suurta yleisömäärää, ehkäpä jopa jotain 700 katsojanmäärää, tosin tonnikin voitaisiin rikkoa.

Kentällä pelissä nähdään useita vanhoja pelimiehiä. Karhujen rosterissa ovat mm. Mauri Alanen, JP Kujansuu, Teppo Juhela ja Juha Kahari. SBS Porin kokoonpanosta löytyy puolestaan Jani "Hele" Helenius, Vesa "Pitu" Nordling, Henri "ilmastointi" Mikkilä, Toni "Rauman poika" Lötjönen, Petri "takatukka" Nikmo, Henri "Henu" Haapala ent. Kämäräinen, Antti-Jussi "Ana" Härkönen ja Sami "turbo" Väre. Valmennuspuolella hommia hoitelevat Jani "Länä" Kannosto ja Tommi Varho. Huollosta vastaa tuttuun tapaan Roi "Roki" Hermonen ja fysioterapiasta huolehtii Kati Ollgren.

ELIKÄS NYT KAIKKI KATSOMAAN LAUANTAINA PORIN URHEILUTALOLLE OTTELUA KELLO 15 ALKAEN!!!

YSTÄVÄLLISIN TERVEISIN
ROI "ROKI" HERMONEN


Takaisin edelliselle sivulle