Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

21.6.2014 - Jatketaan juhannusta futiksella

21.6.2014 - Jatketaan juhannusta futiksella

Jatketaas sitten juttuja keskittyen porilaiseen futikseen, jääkiekkoon ja jääpalloon. Otetaan alkuun vaikka jääpallo syyniin. Viime kausi meni käsittääkseni alakanttiin. Joukkueen kuitenkin piti olla hyvä, valitettavasti siellä oli jotain loukkaantumisia. Ne jos mikä sekoittaa pakkaa hyvin. Toivotaan ensi kaudelle parempaa tuuria ja ennen kaikkea menestystä.

Hypätään sitten kiekon pariin. Sääliksi kävi viime kauden osalta. Silloinen valmennusjohto, kun joutui Suomen pahimpaan paikkaan, Poriin ja puolustavan mestarin penkin taakse. Joukkueen kokemat menetykset mestaruuden jälkeen olivat liian isoja ja tilalle ei onnistuttu hankkimaan tarpeeksi laadukkaita pelaajia Virran Pekan ryhmään. Porilaisyleisö kun odotti vaan menestystä ja mestaruuden jälkeen entistä parempaa sellaista. No ensi kaudella ei voi ainakaan huonommin enää mennä, joten tsemppiä Padalle.

Ja viimeiseksi vielä hieman futista. Täksi kaudeksihan Jazz nousi hienosti Ykköseen. Hieman jäi mielestäni joukkue heikohkoksi. Odotin hieman enemmän vahvistuksia. No kunhan Jazz nyt pitää sarjapaikkansa niin silloin kausi on mielestäni jo täysosuma. Alkukausi on osoittanut että sarjapaikasta tulee vielä tiukka vääntö. Pahaa pelkäsin ennen kauden alkua, mutta toivotaan että kesän aikana joukkueen otteet paranevat entisestään.

YSTÄVÄLLISIN TERVEISIN 
ROI "ROKI" HERMONEN


Takaisin edelliselle sivulle