Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

8.10.2010 - Porilainen talviurheilu

 
Porilainen talviurheilu

Moikka taas kaikki mun blogini ystävät. Tällä kertaa aiheena on porilanen talviurheilu, eli jääkiekko ja salibandy ja jääpallo ja kaukalopallo.         
 
Rocky Rautakallio on saanut Porin Ässät kovaan hurmokseen ja taistelemaan joukkueen eteen. Nuoret pelaajat ovat kasvaneet luottamuksen mukaan koviksi pelimanneiksi, mikä on kuulemma näkynyt kaukalossakin ja sarja sijoituksessa ainakin, vaikka harjoituspelit menivät penkin alle. Silti joukkue ja valmennusjohto ovat uskoneet omaan tekemiseen ja se näkyy tulostaululla ja sarjataulokossa. Tällä hetkellä on jo havaittavissa vähän samanlaista hurmosta kuin 2006, kun tultiin hopealle Mika Toivolan johdolla. Toivottavasti homma jatkuu samanlaisena ja miksei jatkuisi, kun tulee menestystä silloinhan suomen paras kotiyleisö herää ja se on ylimääräinen pelaaja todellakin.

Sitten toinen aihe porilainen salibandy. Siinä on kanssa mennyt kohtalaisen hyvin, mutta seuraavien 3 viikon aikana tiedetään missä mennään, kun kohdataan muutama huippu joukkue ja Trackers. Mikä täyttyis surkeesti voittaa jos meinaa päästä edes karsimaan sarjapaikasta. Tämän vuoden joukkueestahan lähti monta nimeä pois minkä olis kuullunut pelata liigaa, eikä mitään aladivisioonaa. Turha syyttää siitä ainakaan Ismo Läntistä mikä vetää hyviä treenejä ja vähän kovempaa kuin ollaan ennen totuuttu. Silti pelaaja materiaali taittaa olla sellainen ettei vältytä karsintapaikasta tai pahemmassa tapauksessa suorasta putoamiselta. Se on valitettava asia. Siihen pelaajien joukkopakoon palatakseni.  Siellä on järkeviä syitä, mitkä ovat työasioita. Silloin ei kerkee treenamaan kunnolla, sen ymmärrän, mutta sitä en ymmärrä, että lähdetään sen takia pois liiga joukkoeessta, kun siellä on valmentajana sellainen mikä pistää tekemään vähän enemmän töitä. Silloinhan tulee sellainen ajatus mieleen ettei kyseiset herrat vissiin halua treenata, vaan pelata ns. kaveri porukoissa.

Sitten siirrytään jääpalloon. Siellä taittaa joukkue olla paremmassa iskussa kuin viime vuotena. Silloinhan päästiin vähän puskien takaa ja tultiin mitaleille. Eli siellä loistava kausi ja toivottavsti tämä kausi samanlainen.

Sitten viimeisenä kaukalopallo. Oon kuullut toreilta, että joukkueen kokoamisen kanssa on vaikeuksia, mutta luotan joukkueenjohtaja Markku Viitalammen ammattitaittoon, että saadaan kilpailu kykyinen joukkue kokoon taas ja saataisiin taas juhlia mitalia keväällä.

YSTÄVÄLLISIN TERVEISIN
ROI "ROKI" HERMONEN

Rokin blogi - huoltaja vailla vertaa



Artikkeli on vain kirjoittajan näkemys asiasta, eikä edusta UrheiluSuomi.comin virallista kantaa.


Takaisin edelliselle sivulle