Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

19.10.2010 - Minä ja porilainen talviurheilu osa 2

 
19.10.2010 - Minä ja porilainen talviurheilu osa 2

Moikka taas mun blogini ystävät. Porin Ässillä menee todella hyvin. Onneksi olkoon Rocky Rautakalliolle, että on saanut pelamaan Ässä-pojat hurmoksessa.

Sitten tilanne korjaus Kärppien ja Narukerän tilanteeseen. Kumpaakin tulee kuulemma hyvät joukkoeet ensi talveksi.

Sitten mieliaiheeni talvilajeista, porilainen salibandy. Siinä lajissa menee kohtalaisen hyvin. Kuulemma FBT Porikin saa kuntoon puolustuksensa vaikka henkilökohtaisesti epäilen sitä, sillä millai voidaan saada puolustajat kuntoon jos on kaksi tai yksi liigatason pakkia vaan joukkueessa.

Mutta sitten löytyy myös yllättäjiä hyökkäyspäässä. Janne Hyvönen on yllättävän hyvä, mutta maalivahtiksi hommattu latvian maajoukkue maalivahti oli ainakin aika surkea. Ei viime vuoden Saastamoisen veroinen kaveri. Eli tänä vuonna on huonompi joukkue, kuin viime vuonna ja valmennus johto sekoilee keskenään. Päävalmentaja minkä pitäis ottaa vastuun siitä, ettei pelisysteemi pelaa niin pistetään sekin kakkosvalmentajan piikkiin. Nyt täyttyy herätä Ismo Läntisenkin ja alkaa opiskelemaan salibandya vähän enemmän.

Minun mielestäni silloin kun ollaan häviöllä silloin täytyis alkaa pelaamaan rohkeampaa peliä. Eli ottamaan ylhäältä kiinni ettei vastustajalle annettais liikaa pelitilaa. Siitä tulee ns. oppitunti kovemmalla kädellä ,kun keskiviikkona vastaan asettuu SSV Helsingistä. Kannatais ottaa FBT:n valmentajien ja varsinkin kaikkien junnujen mallia millai pelataan salibandya. Kumpa ei tulis vaan kaksinumeroisia tappio numeroita Porille, toivon ettei tulis.

Mutta sitten on lauantaina kova paikkallisvääntö kakkosessa, Kopo vastaan SBS Pori. Siinä melko varmaan näytetään sitten taas Lehtimäen Jounin porukalle millai pelataan salibandya. Sitten vielä sunnuntaina Suomen Cupin peli, missä kohtaa FT Ulvila ja SalBa Raumalta. Siitä tekee mielenkiintoisen pelin se, että FT Ulvilassa pelaa liuta pelaajia mitkä mahtuis tällä hetkelläkin  FBT Porin joukkueseen ja jos jätkät halunneet jäädä sinne. Sitten lopuksi viellä nähdään televisiossa että millai käy FBT Porille Iittalassa.
 
YSTÄVÄLLISIN TERVEISIN 
ROI HERMONEN

Rokin blogi - huoltaja vailla vertaa



Artikkeli on vain kirjoittajan näkemys asiasta, eikä edusta UrheiluSuomi.comin virallista kantaa.


Takaisin edelliselle sivulle