Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

19.10.2010 - Minä ja Porin Pesäkarhut - kauden jälkeen tunnelmat

 
19.10.2010 - Minä ja Porin Pesäkarhut - kauden jälkeen tunnelmat

Tässä tänään viellä toinen blogi. Kyllä oli ilo olla mukana tänä kesänä Porin Pesäkarhujen mukana. Siitä saattiin todisteet, että pelattiin hyvä kesä nyt viime viikonloppuna. Pesäkarhujen naiset puhdisti palkintopöytän pesäpalloliiton päätösristeilyllä Tallinassa.

Tuli muutama kyynel minunkin silmiini, kun kuulin että meidän tytöt ottivat pokaaleja vastaan. Kolme pokaalia jäi saamatta Poriin, kun naisten parhaimmaksi playoff pelaajaksi saattiin Jyväskylän Kirittärien Niina Rinkinen ja saman seuraan meni vuoden lukkaripytty. Sen vei Kaisa Salmela. Vuoden tulokaspytty meni Raumalle Jenna Kammi-Rahnastolle ja vuoden maila meni Lappaeenrannan Henna Kytösalmelle. Sitten vuoden räpylä naisissa meni Lapuan Virkiän Sirpa Pollarille.

Sitten viellä Poriin toivat palkinnot seuraavat henkilöt, Heidi Kuusisto toi kaksi pyttyä, Kaisa Kärkkäinen toi kaksi pyttyä ja toinen näistä oli vuoden naispelaaja pytty. Hanna Hirvikoski toi kanssa kaksi pyttyä ja sitten vielä meidät palkittiin vuoden yleisö magneettina. Vuoden valmennus tiimi löyty Porista ja vuoden naisten pelinjohtaja löyty meiltä Porista.

LOPUKSI HALUAN KIITTÄÄ SAMI-PETTERI KIVIMÄKEÄ NÄISTÄ KAHDESTA VUODESTA MITKÄ OON SAANUT TOIMIA HÄNEN, PETRI KAIJANSINKON JA HARRI KIVELÄN APUNA.

YSTÄVÄLLISIN TERVEISIN
ROI HERMONEN

Rokin blogi - huoltaja vailla vertaa


Takaisin edelliselle sivulle