Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

31.12.2010 - Porilainen urheilu 2010

 
31.12.2010 - Porilainen urheilu 2010

Moro taas kaikki mun blogini ystävät. Tällä kertaa käsitellään porilaista urheilua vuonna 2010. Ekaksi otetaan kaukalopallo missä tultiin viime vuonna hopealle. Joukkue oli viime vuonna hyvä joukkue, mutta Bewelle ei voitu mitään. Tämä vuosi on alkanut kohtalaisen hyvin. Toivottavasti pojat hoitavat keväällä taas pojan kotiin.

Sitten jääpallo missä on mennyt tänä vuonna kohtalaisen hyvin. Viime vuonna tultiin pronssille. Sitten siirrytään salibandyyn missä tuli viime keväänä sarjanousu Suomen ylimmälle sarjatasolle. Siellä on mennyt erittäin hyvin vaikka moni pelaaja siirtyi pois pelaamaan alasarjoja. Uudet vahvistukset ovat pelanneet yllättävän hyvin. Nyt siis puhun FBT Porista. Sitten on KoPo mikä on lievien alkuvaikeuksien jälkeen jo varmaankin varmistanut sarjapaikan 2 divarissa. Kannatti siis tehdä kovia hankintoja. Samassa sarjassa pelaa myös SBS Pori, jolla on mennyt todella surkeasti. Taikka ne jotka ovat seuranneet salibandya, niin ei ollut mikään yllätys että montaa voittoa pojat eivät ota tänä vuonnakaan. Etenkin kun viime vuonnakin oli sellainen joukkue missä on lähinnä 4 divarin tasoisia pelaajia. Täksi vuodeksi hankittiin 2-3 pelimiestä, mutta sääliksi käy Tiutun Jussia, joka on hyvä valmentaja mutta kun pelaajia ei ole niin ei ole.
 
Sitten siirrytään jääkiekkoon. Viime vuoden ja kesän harjoituspelien jälkeen ei paljon odotettu, mutta ÄSSÄT ovat yllättäneet kaikki. Joukkue on pelannut loistavan kauden ja joukkue on oikeutetusti tällä hetkellä sarja kakkosina. Iso kiitos siitä kuuluu Pekka "Roki" Rautakalliolle.
 
Sitten siirrytään jalkapalloon, jossa PoPa ei noussut Veikkausliigaan vaikka odotukset olivat kovat. Siitä tullaankin asiaan mikä mua huolestuttaa porilaisessa jalkapallossa ja yleensä porilaisessa urheilu elämässä. Kun huoltajat alkavat loppumaan Porista. Nyt kun PoPan huoltajat Alpo Nurmi ja Ismo Kankaanpää lopettavat, mistä löytyvät miehet jatkamaan tätä uraa. Huoltajan toimi kun on erittäin vaativaa, sillä ilman näitä herroja ei olisi tullut PoPan pelaajien pelaamisesta mitään. Nämä miehet kuluttivat aikaa porilaisen jalkapallon eteen paljon aikaa. Iso kiitos siitä heille.
 
Sitten viimeisenä asiana pesäpallo. Ulvilassa noustiin viime vuonna miesten Superiin. Joukkue kerättiin sillä tavalla, että kaikki jotka ovat seuranneet pesäpalloa tiesivät ettei ole mitään mahdollisuuksia pärjätä miesten superissa. Siitä seurasi putoaminen. Sitten puhutaan naisten pesäpallosta, jossa meni taas viime kesänä lostavasti. Oli erittäin hienoa olla mukana siinä toiminnassa. Meillä kävi yleisöä erittäin paljon. Tehtiin ennätyksiä sillä rintamalla. Pelillisesti pelattiin loistava kausi. Runkosarjan ylivoimainen voitto ja ennätys pisteilläkin vielä. Mutta se ei riittänyt ihan loppuun asti. Tultiin hopealle kun hävittiin Jyväskylän Kirittärille. Kaikki kunnia heille. Kiitos kaikesta kuulluu myös Petri Kaijansinkolle ja Sami-Petteri Kivimäelle ja fysiikkavalmentajalle Harri Kivelälle, sekä muulle joukkueenjohdolle, mihin satun itsekin kuulumaan. KIITOS KAIKILLE JOTKA VIIME KESÄNÄ JAKSOIVAT KANNUSTAA MEITÄ KENTÄN LAIDALLA JA TERVETUOA ENSI KESÄNÄ KATSOMAAN PORIIN HUIPPUNAISTEN PESÄPALLOA!
 
YSTÄVÄLLISIN TERVEISIN JA HYVÄÄ UUTTA 2011 KAIKILLE PORILAISILLE URHEILUN YSTÄVILLE JA MUN BLOGINI LUKIJOILLE
ROI "ROKI" HERMONEN


Takaisin edelliselle sivulle