Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

23.1.2011 - Rokin kuulumisia

 
23.1.2011 - Rokin kuulumisia

MOROTUS taas kaikki mun blogini ystävät. Ihan ensimmäiseksi pyydän anteeksi, että olin unohtanut että LSC pelaa porilaisista salibandy seuroista 4 divisioonassa. Ja sitten asiaan, Ässillä menee vieläkin hyvin. Ollaan tukevasti 2 sijalla Sm-liigassa ja ollaan pitkästä aikaa suoraan playoffeissa. siitä kuulluu kunnia Pekka "Rocky" Rautakalliolle ja koko joukkueelle. Tässä on oiva esimerkki mitä saadaan aikaiseksi silloin, kun joukkueella on hyvä henki päällä.

Sitten salibandy asiaa FBT Pori otti tärkeän voiton ajatellen sitä, että joukkue säilyttäis suoraan paikkansa sarjassa. SBS Pori sai puolestaan vahvistuksia. Saa nähdä ovatko nämä kolme poikaa mitkä tulivat sellaisia jotka voittavat pelejä yksinään, toivottavasti ovat.

Ja KoPokin alkaa olemaan varma jo sarjapaikastaan siis 2 divisioonassa. Se on hyvä asia ja sitten onneksi ikämiehillä menee hyvin. 35-vuotis ryhmällä menee hyvin vaikka viime viikonloppuna tulikin NTK:lta turpiin, mutta se meni varmaan osaksi Jukka-Pekka Nummen 40-vuotis juhlien, jotka vietettiin synttärisankarille yllätysjuhlina.

Sitten lopuksi yksi asia mitä ihmettelen, Porin kaupungin puolesta ei olla muistettu Jukka-Pekka  Nummea lainkaan. Hän on ensimmäinen suomalainen mikä on voittanut NFL EUROOPPA MIKÄ OLI SILLOIN KUN JUKKIS SEN VOITTI NIMELLÄ. SE ON MUN MIELESTÄ SELLAINEN SAAVUTUS MINKÄ TÄYTYIS KAUPUMGIN MUISTAA  TÄLLÄISTÄ HERRAA, joka on kumminkin aina tuonut esille mistä hän on kotoisin. Hän on ollut ylpeä, että hän on porilainen ja sen lisäksi hän on voittanut muutaman euroopan mestaruuden ja pelannut erittäin ansiokkaasti salibandya esim. salibandyliigassa SBS Porin riveissä.

Ystävällisin terveisin 
ROI "ROKI" HERMONEN


Takaisin edelliselle sivulle