Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPa vei pisteet Leppävaarasta

 

PoPa vei pisteet Leppävaarasta


FC Espoo kärsi karvaan 3-1 (1-1)- kotitappion lauantaina PoPalle Leppävaarassa. Ottelun ratkaisu nähtiin toisen puoliajan viimeisellä vartilla, kun PoPa iski kahdesti.

PoPa siirtyi Kari-Pekka Koivusen toimesta johtoon 25. minuutilla, mutta Espoo tuli tasoihin Shpetim Kamberin toimesta.

- Sanotaan niin, että pelattiin mielestäni reilu tunti ihan hyvää futista. Siinä oli myös saumoja ratkaista peli, mutta toki PoPallakin oli paikkoja. Oltiin mielestäni hyvin mukana 65 minuuttia ja luotiin tarpeeksi maalipaikkoja ratkaista peli, FC Espoo-luotsi Jussi Nuorela tuumasi ottelun jälkeen.

- Maalien tekemisessä oltiin huonoja. Viimeisellä 25 minuutilla meidän pelaaminen jostain syystä lopahti täysin. Tehtiin vääriä ratkaisuja ja oltiin suoraan sanottuna surkeita. Viimeisillä 20-25 minuutilla peli hävittiin ja se jäi hieman arvoitukseksi miksi niin kävi, Nuorela jatkoi.

PoPan Willaim De Mattia viimeisteli 76. minuutilla johtomaalin ja 84. minuutilla rankkarista loppulukemat.

- PoPa teki kaksi erikoistilannemaalia, vaparista ja rankkarista. Ei peli kääntynyt siksi, että PoPa olisi pelannut paremmin, vaan me alettiin tekemään vääriä valintoja. Hukattiin palloja – yksi kaksi syöttöä ja menetys. Toki keli oli kuuma ja jätkät alkoi väsymään, Nuorela mietti.

- Ei oltu saatu sitä tulosta, vaikka meillä oli oma etsikkoaika siinä toisen puoliajan alussa, kun saatiin pari kolme hyvää tekopaikkaa. Olisi pitänyt olla malttia ja ajatusta enemmän, mutta tehtiin hirveästi vääriä ratkaisuja. Ei se ollut PoPan hyvyyttä, vaan meidän huonoutta, Nuorela lisäsi.

Avaimet oli voittoon asti, mutta pisteet matkasivat Poriin.

- Saumoja oli selkeästi voittaa peli, mutta kyllä me itse hukattiin mahdollisuudet. Ei pystytty ottamaan sitä mitä oli tarjolla. Mikä on huonointa, niin ei otettu edes sitä pistettä, vaan annettiin kaikki kolme vastustajalle, Nuorela harmitteli.

FC Espoon tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


F.C. Espoo - logo

F.C. Espoo - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Shpetim Kamberi

Tiedot

JussiNuorela

Jussi Nuorela

11.8.1974 Valkeakoski
Tiedot


Saku Heiskanen TSG Hoffenheimiin

Saku Heiskanen TSG Hoffenheimiin

FC Hongassa ja Esport Hongassa pelaava Saku Heiskanen lähtee kolmevuotisella sopimuksella Bundesliigaseura TSG Hoffenheimin U17-akatemiaan. Syksyllä 16 vuotta täyttävä Heiskanen on jo aloittanut harjoittelun uuden seuransa kanssa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää
Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylelle

Veikkausliiga palaa Ylen kanaville sunnuntaina 28. syyskuuta. Edellisen kerran Yle on esittänyt Veikkausliigaa kaudella 2009.

Lue lisää
Hermanni Vuorinen palaa Honkaan

Hermanni Vuorinen palaa Honkaan

FC Honka on solminut pelaajasopimuksen Hermanni Vuorisen kanssa.

Lue lisää
Tamás Gruborovicsista Veikkausliigan toukokuun pelaaja

Tamás Gruborovicsista Veikkausliigan toukokuun pelaaja

Veikkausliigan toukokuun kuukauden joukkue on nimetty ja toukokuun pelaajaksi on valittu JJK:n Tamás Gruborovics.

Lue lisää