Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Bluesin voittoputki jatkuu

 

Bluesin voittoputki jatkuu


Blues- HIFK 2-1

Torstai-illassa Barona Areenalla kohtasivat voittoputkessa porskuttava kotijoukkue ja läpi alkukauden ailahtelevasti pelannut HIFK. Näiden kahden kohtaamisissa on aina oma lisäjännitteensä, mikä oli myös tänään aistittavissa.

Blues sai otteluun hyvän alun, kun tasaisen startin jälkeen puolustaja Jani Hakanpää pääsi yllättämään rannelaukauksella IFK-vahti Norjan. Maali oli Hakanpään liigauran ensimmäinen ja Mika Norjalle puolestaan tämä ottelu oli liigadebyytti. Blues pääsi pelaamaan kuusi minuuttia ylivoimaa ensimmäisessä erässä, mutta sen IFK kesti.

Toinen erä oli maaliton ja melko tapahtumaköyhä. Molemmat joukkueet saivat yhden pikkukakkosen, mutta maaleja ei nähty. Ottelun hallinta pääsi kuitenkin erän loppua kohden lipsumaan vieraille. Blues saikin olla tyytyväinen johtoaseman säilymisestä päätöserään.

Kolmas erä alkoi juuri niin kuin ei pitänyt. Heti alkuun jäähy ja siitä IFK:lle tasoitusmaali. Maalin teki Markus Grandlund ja kyseessä oli -taivas varjele- ilmaveivi! Tuuletuksessakin oli jotain tuttua. Maalin syntyessä Petri Koiviston maalivahdin alueella oli väkeä kuin meren mutaa, mutta maali hyväksyttiin ja sillä hyvä. Tällä kertaa ei Blues-kannattajien tarvinnut kuitenkaan mököttää kuin vaivaiset 12 sekuntia ja kotijoukkue oli jälleen johdossa! Maalin iski paluukiekosta Roope Talaja. Maali oli miehelle jo kauden kuudes, vaikka Roopen rooli joukkueesa ei nyt mikään snaipperina toimiminen olekaan. Nopea kuittaus löi vieraille jauhot suuhun, eikä heidän takaa-ajonsa päässyt kunnolla kunnolla kuin vasta pelin loppuhetkillä. Tällöin sankarin viitan otti jälleen harteilleen maalivahti Koivisto. Muutama iso koppi ottelun loppuhetkillä pelasti täydet kolme pistettä Espooseen.

Ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa nähtiin kaksi kohteliasta ja rauhallista valmentajaa. Ovathan Matikainen ja Marjamäki pitkään työskennelleet yhdessä, joten molemminpuolinen kunnioitus oli aistittavissa. Bluesin Lauri Marjamäki näki seitsemännen perättäisen voiton isona asiana, mitä se tietysti onkin. Hän totesikin olevansa hyvin tyytyväinen tulokseen, vaikka suorittaminen ei koko iltaa ollut parhaalla mahdollisella tasolla. Etenkin ylivoimapelaamiseen jäi parantamisen varaa. Molemmat valmentajat katsoivat Koiviston loistopelin olleen tänään hyvin ratkaisevassa asemassa.

Seuraava kotiottelu pelataan torstaina 24.11. kello 18.30. Vastaan tuolloin asettuu Rauman Lukko.

Bluesin tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Blues Espoo - logo

Blues - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Oksanen ja Niemelä siirtyvät Espoosta ulkomaille

Oksanen ja Niemelä siirtyvät Espoosta ulkomaille

Kiekko-Espoo on purkanut pelaajasopimukset Emil Oksasen ja Joonas Niemelän kanssa. Hyökkääjät siirtyvät pelaamaan ulkomaille loppukaudeksi ja uudet seurat tiedottavat siirrosta myöhemmin.

Lue lisää
Kiekko-Espoo Mestikseen kaudelle 2020-21

Kiekko-Espoo Mestikseen kaudelle 2020-21

Suomen Jääkiekkoliiton lisenssikomitea on päättänyt torstaisessa kokouksessaan myöntää Kiekko-Espoo Oy:lle Mestis-lisenssin.

Lue lisää
Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Kahdeksasta suomalaisjoukkueesta neljä selviytyi jatkoon Champions Hockey Leaguen ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta tiistaina. HIFK:n, SaiPan, JYPin ja KalPan pelit jatkuvat.

Lue lisää
Kauppinen palaa Espooseen

Kauppinen palaa Espooseen

Mestis- joukkue Espoo United lisää riveihinsä tryout-sopimuksella olleen Antti Kauppisen.

Lue lisää
Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Riku Kallioniemen, 45. Kallioniemi työskenteli aiemmin Liiga-Oy:n osakkaan Liiga-SaiPa Oy:n toimitusjohtajana.

Lue lisää
Niklas Andersson ja Olli Iisakka loppukauden mittaisiin sopimuksiin Espoo Bluesin kanssa

Niklas Andersson ja Olli Iisakka loppukauden mittaisiin sopimuksiin Espoo Bluesin kanssa

Espoo Blues on solminut loppukauden 2015-16 mittaiset sopimukset omien kasvattiensa Niklas Anderssonin ja Olli Iisakan kanssa.

Lue lisää