Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Uusi vuosi, tutut kuviot Espoossa

 

Uusi vuosi, tutut kuviot Espoossa


Uusi vuosi avaa jo perinteeksi muodostuneen ilmasillan Espoon ja Oulun välille. Seuraavan kolmen viikon aikana Blues ja Kärpät kohtaavat peräti neljästi. Ohjelmaan mahtuu kaksi tavallista liigakierrosta ja tammikuun tasaukseksi kutsuttu ylimääräinen ottelupari.

Tiistai-iltana pelataan Oulun Raksilassa. Asetelmat ovat tasaiset, sillä joukkueiden väliin mahtuu vain yksi piste. Vastakkain asettuu kaksi joulun jälkeen voitokkaasti esiintynyttä ryhmää. Välipäivinä Blues voitti TPS:n ja Jokerit, kun Kärppien käsittelyssä joutuivat nöyrtymään KalPa ja Tappara.

”Oulun pelit ovat positiivisella tavalla erilaisia. Kun mennään ottelupaikkakunnalle päivää aiemmin, voidaan keskittyä vain ja ainoastaan jääkiekkoon. Tavallisesti jokaisella on kuitenkin aina se oma arki mukana, mutta nyt tarvitse kenenkään huolehtia kaupassa käynnistä tai roskien viennistä”, valmentaja Mikko Saarinen sanoo.

Edellinen Oulun reissu tukee Saarisen puheita. Syyskuussa Blues pelasi yhden parhaista vieraspeleistään vieden pisteet Raksilasta selvin luvuin 4-1. Sen jälkeen vieraskaukalossa on ollut paljon tahmeampaa.

Iltapuhdetta ei helpota yhä kasvava sairaslista. Viimeisimpänä rivistä putosi Jokeri-ottelun ensimmäisessä erässä kättään loukannut Teemu Ramstedt, jonka kohdalla puhutaan useamman viikon toipumisesta. Toisaalta valoa alkaa näkyä myös tunnelin toisessa päässä. Lähimpänä paluuta on Tommi Huhtala, jopa odotettua nopeammin. Ensi viikolla vahvuuteen palaavat myös Nuorten MM-kisoissa edustavat Jani Hakanpää ja Miro Aaltonen.

”Nyt on mentävä kahta kovempaa niillä miehillä mitä on. Niin tehtiin jo viime viikolla ja hyvin pystyttiin paikkaamaan poissaolijat”, Saarinen kuittaa.

Tiistain ottelu on Kristian Kuuselan 500. SM-liigassa. Aiemmin myös Ässiä ja Kärppiä edustanut hyökkääjä on kerännyt urallaan 133 maalia ja 142 maaliin johtanutta syöttöä. Nuoressa Blues-joukkueessa Kuuselan kokemus onkin liki vertaansa vailla. Valmentaja Saarisen mukaan pelipaikkaa ei kuitenkaan lunasteta kokemuksella, vaan päivän pelillisellä panoksella.

”Krissen rooli on kasvanut kauden edetessä. Niin maalintekijä kuin onkin, hän pelaa silti viisikolle, molempiin suuntiin ja myös molempia erikoistilanteita.”

Bluesin tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Blues Espoo - logo

Blues - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MiroAaltonen

Miro Aaltonen

7.6.1993 Joensuu
Tiedot

JaniHakanpää

Jani Hakanpää

31.3.1992 Kirkkonummi
Tiedot

TommiHuhtala

Tommi Huhtala

7.12.1987 Tampere
Tiedot

KristianKuusela

Kristian Kuusela

19.2.1983 Seinäjoki
Tiedot

TeemuRamstedt

Teemu Ramstedt

9.12.1987 Helsinki
Tiedot


Oksanen ja Niemelä siirtyvät Espoosta ulkomaille

Oksanen ja Niemelä siirtyvät Espoosta ulkomaille

Kiekko-Espoo on purkanut pelaajasopimukset Emil Oksasen ja Joonas Niemelän kanssa. Hyökkääjät siirtyvät pelaamaan ulkomaille loppukaudeksi ja uudet seurat tiedottavat siirrosta myöhemmin.

Lue lisää
Kiekko-Espoo Mestikseen kaudelle 2020-21

Kiekko-Espoo Mestikseen kaudelle 2020-21

Suomen Jääkiekkoliiton lisenssikomitea on päättänyt torstaisessa kokouksessaan myöntää Kiekko-Espoo Oy:lle Mestis-lisenssin.

Lue lisää
Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Kahdeksasta suomalaisjoukkueesta neljä selviytyi jatkoon Champions Hockey Leaguen ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta tiistaina. HIFK:n, SaiPan, JYPin ja KalPan pelit jatkuvat.

Lue lisää
Kauppinen palaa Espooseen

Kauppinen palaa Espooseen

Mestis- joukkue Espoo United lisää riveihinsä tryout-sopimuksella olleen Antti Kauppisen.

Lue lisää
Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Riku Kallioniemen, 45. Kallioniemi työskenteli aiemmin Liiga-Oy:n osakkaan Liiga-SaiPa Oy:n toimitusjohtajana.

Lue lisää
Niklas Andersson ja Olli Iisakka loppukauden mittaisiin sopimuksiin Espoo Bluesin kanssa

Niklas Andersson ja Olli Iisakka loppukauden mittaisiin sopimuksiin Espoo Bluesin kanssa

Espoo Blues on solminut loppukauden 2015-16 mittaiset sopimukset omien kasvattiensa Niklas Anderssonin ja Olli Iisakan kanssa.

Lue lisää