Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässät vei pisteet Poriin

 

Ässät vei pisteet Poriin


BLUES-ÄSSÄT 1-6

Blues sai torstaina vieraita Porista, kun Ässät saapui Barona Areenalle. Tasaisen alun jälkeen tilanne repsahti Ässien hyväksi, eikä Blues pystynyt kirimään porilaisia kiinni. Voitto matkasi siis Ässien mukana Poriin, kun ottelu päättyi espoolaisten kannalta ikävästi 1-6.

Ensimmäisessä erässä nähtiin kolme maalia, jotka kaikki syntyivät ylivoimalla. Ensin Ville Uusitalo vei Ässät johtoon - Ville Varakas kuitenkin tasoitti Juuso Ikosen syötöstä vielä erän alkupuolella. Ässät onnistui kuitenkin lähtemään johdossa ensimmäiselle erätauolle, kun Ryan Caldwell iski lukemiksi 1-2, ylivoimalla.

Toisessä erässä vierailijat karkasivat lopullisesti. Aki Juusela ja Ville Uusitalo tekivät maalin mieheen, ja porilaiset johtivat jo kolmella maalilla. Ässien neljännen maalin synnyttyä Antti Ore sai tehdä tilaa Jonathan Iilahdelle, joka luisteli Bluesin maalinsuulle. Ässät iski vielä kerran toisessa erässä, kun hurjat 1+3 tehot koko ottelun aikana tehtaillut Nico Aaltonen onnistui ylivoimalla maalinteossa.

Viimeisessä erässä ei paljon tapahtunut. Bluesille vihellettiin yksi kaksiminuuttinen, mutta tällä kertaa se onnistui pitämään maalinsa alivoiman ajan puhtaana. Erän puolivälissä Aki Uusikartano iski lopullisen sinetin ottelulle, kun mies teki vieraiden illan kuudennen osuman. Näin Blues koki siis toisen perättäisen kotitappion kuluvalla viikolla.

- Vähän vaikea tilanne joukkueessa on. Samaa oli tänään kuin tiistainakin; kun peli on ratkeamassa, niin turhan nopeasti lähtee käsistä peli. Kamala halu esimerkiksi kahden maalin tappioasemassa saada se kavennus nopeasti, ja sitten tehdään isoja virheitä, pohti päävalmentaja Lauri Marjamäki ottelun jälkeen.

- Tehokkaasti kävi kaveri kylässä ja teki maalit. Alivoimassa meillä näkyy uskonpuute vielä tällä hetkellä. Mutta on tässä aiemminkin oltu kurjassa tilanteessa ja sieltä noustu, että uskokaa tai älkää, niin kyllä Blues tulee täältäkin vielä, Late jatkoi.

Blues jatkaa pelejään lauantaina, kun joukkue matkustaa JYPin vieraaksi Jyväskylään. Kotonaan espoolaiset esiintyvät seuraavan kerran torstaina 2.3., kun naapurikaupungin HIFK saapuu vierailemaan Barona Areenalle. Ottelu alkaa silloin kello 18.30, tervetuloa!

Bluesin tiedotteesta  / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Blues Espoo - logo

Blues - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


AnttiOre

Antti Ore

25.10.1979 Joutseno
Tiedot

VilleVarakas

Ville Varakas

13.2.1984 Helsinki
Tiedot


Oksanen ja Niemelä siirtyvät Espoosta ulkomaille

Oksanen ja Niemelä siirtyvät Espoosta ulkomaille

Kiekko-Espoo on purkanut pelaajasopimukset Emil Oksasen ja Joonas Niemelän kanssa. Hyökkääjät siirtyvät pelaamaan ulkomaille loppukaudeksi ja uudet seurat tiedottavat siirrosta myöhemmin.

Lue lisää
Kiekko-Espoo Mestikseen kaudelle 2020-21

Kiekko-Espoo Mestikseen kaudelle 2020-21

Suomen Jääkiekkoliiton lisenssikomitea on päättänyt torstaisessa kokouksessaan myöntää Kiekko-Espoo Oy:lle Mestis-lisenssin.

Lue lisää
Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Neljä suomalaisjoukkuetta 16 parhaan joukkoon - CHL:n jatkoparit selvillä

Kahdeksasta suomalaisjoukkueesta neljä selviytyi jatkoon Champions Hockey Leaguen ensimmäiseltä pudotuspelikierrokselta tiistaina. HIFK:n, SaiPan, JYPin ja KalPan pelit jatkuvat.

Lue lisää
Kauppinen palaa Espooseen

Kauppinen palaa Espooseen

Mestis- joukkue Espoo United lisää riveihinsä tryout-sopimuksella olleen Antti Kauppisen.

Lue lisää
Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uuden toimitusjohtajan

Jääkiekon SM-liiga Oy on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Riku Kallioniemen, 45. Kallioniemi työskenteli aiemmin Liiga-Oy:n osakkaan Liiga-SaiPa Oy:n toimitusjohtajana.

Lue lisää
Niklas Andersson ja Olli Iisakka loppukauden mittaisiin sopimuksiin Espoo Bluesin kanssa

Niklas Andersson ja Olli Iisakka loppukauden mittaisiin sopimuksiin Espoo Bluesin kanssa

Espoo Blues on solminut loppukauden 2015-16 mittaiset sopimukset omien kasvattiensa Niklas Anderssonin ja Olli Iisakan kanssa.

Lue lisää