Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Indians perjantaina Keravalle

 

Indians perjantaina Keravalle


Westend Indians matkaa perjantaina Blackbirdsin vieraaksi Keravalle. Neljän pelatun ottelun jälkeen Indians on sarjataulukossa pisteen keravalaisia edellä, kun Indiansilla on kahden voiton lisäksi tasapelipiste viime viikonlopulta. Blackbirdsin sarakkeessa on voitot Top Teamistä ja FoSusta, mutta tappiot SalBalle ja ÅIF:lle.

Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen tietää Blackbirdsin olevan aktiivisempi joukkue kuin edellisessä ottelussa kohdattu Blue Fox. Viime lauantaina Indians ei pystynyt pitämään tempoa yllä täyttä 60 minuuttista, vaan joukkue päästi Blue Foxin määräämään tahdin kentällä.

-Viime lauantaina meidän pallollinen pelaaminen oli heikkoa ja nyt on tulossa aktiivisempi joukkue vastaan, joten pitää olla paremmin hereillä. Omaan pallolliseen pelaamiseen on keskityttävä, jotta ei pääse tulemaan sellaisia tilanteita kuin viimeinen kymppi Blue Foxia vastaan, tietää Laurikainen.

Joukkueet kohtasivat harjoitusottelukaudella kahdesti. Ensimmäisen ottelun Indians vei yhden maalin erolla 5-4 ja jälkimmäisestä irtosi voitto lukemin 6-3. Tuloksesta pelaaminen harjoitusotteluissa ei yleensä ole ensimmäisenä tavoitteena eikä Indiansin esitykset keravalaisia vastaan olleet valmennuksen mukaan erityisen mairittelevia. Blackbirds pääsee kuitenkin haastajana ensimmäiseen sarjakohtaamiseen.

-Altavastaajan asemasta on huomattavasti helpompi lähteä otteluun. Näen, että treenipelit ovat vain treenipelejä, ja nyt valmennuksen tehtävä on saada myös joukkue ymmärtämään se. Syyskuun esityksien perusteella ei meidän kyllä pitäisi saada minkäälaista etulyöntiasemaa, näkee Laurikainen.

Indiansin tehokaksikko Sami Niskanen ja Valtteri Kainulainen ovat molemmat 12 tehopisteessä alkukauden pelien suorituksilla. Samoihin lukemiin yltää myös perjantain kotijoukkueen Petri Pyysing ja vain pisteen päässä vaanii Mikko Piippo. Blackbirdsin tehomiehet ovat Laurikaiselle tuttuja jo aiemmilta kausilta.

-Piippo ja Pyysing ovat tutussa vauhdissa. Voi olla, että heitä pitää vähän tarkemmin katsoa, arvio Laurikainen.

Perjantain teema on kuitenkin omassa tekemisessä.

-Koko 60 minuuttia pitää jaksaa keskittyä omaan pallolliseen peliin, tiivistää Laurikainen.

Perjantaina 12.10. kello 19:00 Blackbirds – Indians Kerava-areenalla.

Indiansin tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Westend Indians - logo

Westend Indians - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivutLaurikainen palaa Heimon päävalmentajaksi

Laurikainen palaa Heimon päävalmentajaksi

Mikko Laurikainen palaa takaisin Heimon miesten edustusjoukkueen päävalmentajaksi. Laurikainen toimi Heimon päävalmentajana edellisen kerran kaudella 2014–2015, jolloin hän johdatti joukkueen pudotuspeleihin.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Töllikkö ja Meyer Esport Oilersiin

Töllikkö ja Meyer Esport Oilersiin

Esport Oilers on tehnyt kaksi kovan luokan pelaajahankintaa. Puolustaja Risto Töllikkö sekä puolustajana että hyökkääjänä pelaava Niclas Meyer siirtyvät Öljymiehiin.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää