Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Indians aloitti kevätkauden tappiolla

 

Indians aloitti kevätkauden tappiolla


Westend Indians aloitti kevätkauden vierasottelulla Porissa. Ensimmäinen ottelu joulutauon ja omatoimijakson jälkeen ei kulkenut Indiansilta, sillä kotijoukkue hallitsi kenttätapahtumia Indiansin avausosumasta huolimatta. Kolmannessa erässä Indiansille tarjoutui peräti kolme ylivoimaa, mutta erikoistilanteita ei käännetty joukkueen eduksi. Loppunumerot kirjattiin loistavalla asenteella pelanneille Karhuille 6-5.

Syyskaudella Indiansin vahvuus on ollut hyvä liike ja palloton peli. Lauantaina Porissa ei kulkenut hyökkäyspäässä, mutta ei myöskään puolustuksessa. Karhut iski muun muassa kahdesti Indiansin maalia seuranneessa vaihdossa.

-Oli vähän kaikilta osa-alueilta heikko peli meiltä tänään. Hukattiin oma peli, eikä oltu pallottomana tarpeeksi aktiivisia fiksusti, näki Indiansin päävalmentaja Mikko Laurikainen ottelun jälkeen.

-Tällaisella pallottomalla pelillä ei pitkälle mennä sarjassa.

Kaksinkamppailut menivät kotijoukkueelle hyvällä prosentilla eikä keltapaitainen Indians pystynyt pidempiin palloralleihin tänään.

-Ei saatu kaveria sellaiseen paineeseen kuin olisi pitänyt saada. Hävittiin 1vs1-tilanteita ja pelinopeus oli heikkoa. Ei saatu syöttöjatkumoita ja tänään meidän yksittäiset syötöt olivat todella hitaita, enemmin puttailtiin palloa, tuskaili Laurikainen.

Kolmannessa erässä viimeisen 11 minuutin aikana Indians pelasi kuusi minuuttia miesylivoimaa tuloksetta.

-Kaveri pelasi isolla sydämellä ja oikeasti pienellä materiaalilla. Kyllä Karhut ansaitsi voittonsa tänään, tunnusti Laurikainen.

Indiansin pelit jatkuvat tulevana lauantaina, kun kevään ensimmäiseen kotiotteluun saapuu paikallisvastustaja M-Team. Ennen ottelua Indiansilla on neljä harjoitustapahtumaa, joissa tekemisen tasoa lähdetään mittaamaan.

-Katsellaan videoita ja harjoitellaan syöttämään, kertoo Laurikainen tulevan viikon ohjelmasta.

-Varmasti reagoidaan tähän peliin. Tänään tuli mieletön määrä syöttöhasseja meiltä ja suurin haaste on nyt pelinopeudessa.

Indiansin tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Westend Indians - logo

Westend Indians - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin

Jasper Juuti ja Tuomas Iiskola Öljymiehiin

Oilersin liigajoukkue vahvistuu kahdella uudella pelaajalla, kun päättyneellä kaudella Sveitsin salibandykentillä taituroineet Tuomas Iiskola ja Jasper Juuti liittyvät Öljymiesten joukkueeseen tulevalle kaudelle.

Lue lisää
Heikki Iiskola Oilersiin - puolustukseen kaksi tärkeää jatkosopimusta

Heikki Iiskola Oilersiin - puolustukseen kaksi tärkeää jatkosopimusta

Oilersin liigajoukkueen valmistelut tulevalle kaudelle ovat loppusuoralla. Nyt joukkue on kiinnittänyt yhden uuden ja kaksi viime kauden pelaajaa ensi kauden kokoonpanoon.

Lue lisää
Öljymiesten valmennukseen ja hyökkäykseen vahvistuksia

Öljymiesten valmennukseen ja hyökkäykseen vahvistuksia

Jussi Sihvonen ja Jani Lehtoniemi liittyvät Öljymiesten tulevan kauden joukkueeseen.

Lue lisää
Kalle Keskitalo vahvistaa Öljymiehiä

Kalle Keskitalo vahvistaa Öljymiehiä

Kalle Keskitalo siirtyy Sveitsin salibandyliiga NLA:sta Öljymiesten riveihin. 23-vuotias Keskitalo pelasi viime kaudella Sveitsissä Chur Unihockeyn paidassa 24 ottelua, joissa syntyi viisi tehopistettä (1+4).

Lue lisää
Justus Kainulainen ja Antti Suomela Öljymiehiin

Justus Kainulainen ja Antti Suomela Öljymiehiin

Oilersin liigajoukkue on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Joukkueen riveihin liittyvät Justus Kainulainen sekä Antti Suomela.

Lue lisää
Laurikainen palaa Heimon päävalmentajaksi

Laurikainen palaa Heimon päävalmentajaksi

Mikko Laurikainen palaa takaisin Heimon miesten edustusjoukkueen päävalmentajaksi. Laurikainen toimi Heimon päävalmentajana edellisen kerran kaudella 2014–2015, jolloin hän johdatti joukkueen pudotuspeleihin.

Lue lisää