Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Stubb ja Ivanov suorittavat Honka-TsSKA -pelin ylösheiton

 
Stubb ja Ivanov suorittavat Honka-TsSKA -pelin ylösheiton

Keskiviikkona Espoon Barona Areenalla pelattavan koripallon kansainvälisen huippuottelun Honka-TsSKA Moskova ylösheitto lepää vankoissa ja arvovaltaisissa käsissä.
Hongan viimeisen VTB United-liigan kotiottelun ylösheiton ovat lupautuneet suorittamaan Venäjän varapääministeri Sergei Ivanov ja Suomen ulkoministeri Alexander Stubb.
- Edessä on mahtava urheilutapahtuma lähes täydessä hallissa, sillä lipunmyynti sujuu todella hyvin. Olen iloinen että sitä saapuu seuraamaan myös näin arvovaltainen joukko, kommentoi Hongan pääomistaja Mika Sohlberg.
Ivanov ja Stubb ovat tunnetusti myös kovia urheilumiehiä. Stubb on tunnustautunut himokuntoilijaksi, joka nauttii urheilusta laidasta laitaan.
Helsingin suurlähetystössä vuosina 1984-90 työskennelleen Ivanovin lempilaji on puolestaan koripallo. Ivanov toimii lähinnä itäisen Euroopan huippujoukkueista kootun VTB United-liigan suojelijana, minkä lisäksi hänet tunnetaan legendaarisen TsSKA:n armottomana fanina.

TsSKA Moskova on koripallojättiläinen

Vuonna 1924 perustettu TsSKA Moskova lukeutuu huikean historiansa valossa Euroopan ehdottomiin koripallojättiläisiin.
TsSKA voittanut kuusi kertaa Euroliigan, 24 kertaa silloisen Neuvostoliiton ja 17 kertaa Venäjän mestaruuden. Lisäksi TsSKA on vienyt nimiinsä molemmat tähän mennessä jaossa olleet VTB-liigan tittelit. Kovapalkkaisia tähtiä vilisevä TsSKA on selvittänyt jo tässä vaiheessa tiensä VTB-liigan A-lohkosta neljän parhaan joukkueen loppuhuipennukseen yhdessä toisen venäläissuuruuden, eli Unics Kazanin kanssa.
Ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa Hongan marraskuussa Moskovassa pistein 73-53 kaatanut TsSKA siirtyi viime viikolla kokeneen liettualaisen Jonas Kazlauskasin valmennukseen.
Kazlauskas, 56, on toiminut maajoukkuetasolla Liettuan, Kiinan ja viimeksi Kreikan valmentajana 2009-10. Seuratasolla on hän on valmentanut kotimaassaan Zalgaris Kaunasia ja Lietuvos Rytasia, sekä Kreikassa Olympiakos Piraeusia.

“Keskiviikko on juhlaa koripallon ystäville”

VTB-liigan lohkoaan johtava TsSKA on hävinnyt toistaiseksi ainoastaan yhden ottelun, kun Unics kävi hakemassa loppiaisena Moskovasta 67-60 -voiton. Hongan voittotili on avaamatta kahdeksan kierroksen jälkeen. - TsSKA:lla on ollut tällä kaudella omat vaikeutensa kuten meilläkin, mutta kyllähän kovalla budjetilla operoivalla seuralla on erinomaiset pelaajat ja komeat traditiot. Tuleva keskiviikko merkitsee koripallon ystäville suurta juhlaa, sanoo Hongan päävalmentaja Pekka Salminen. Honka-TsSKA Moskova käynnistyy keskiviikkona klo 18.30 Barona Areenalla.

Hongan tiedotteesta / UrheiluEspoo


Takaisin edelliselle sivulle


Espoon Honka - logo

Espoon Honka - 2010-2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2010-2011

Ottelut kaudella 2010-2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Jouko Järvinen Tapiolan Hongan takalinjoille

Jouko Järvinen Tapiolan Hongan takalinjoille

Tapiolan Hongan miesten joukkue on vahvistanut rivejään viisi edellistä kautta Korisliigassa pelanneella takamies Jouko Järvisellä.

Lue lisää
Brandon Thomas vahvistamaan Tapiolan Honkaa

Brandon Thomas vahvistamaan Tapiolan Honkaa

Korisliigaan tähtäävä Tapiolan Honka on tehnyt sopimuksen 26-vuotiaan amerikkalaistakamies Brandon Thomasin kanssa.

Lue lisää
Espoon Honka suljettu Korisliigasta

Espoon Honka suljettu Korisliigasta

Suomen Koripalloliiton hallitus on evännyt Espoon Hongan liigalisenssin seuran Korisliiga-joukkuetta koskevien hoitamattomien velvoitteiden vuoksi ja sulkenut joukkueen sarjasta.

Lue lisää
Kaunisto siirtyy Ranskaan

Kaunisto siirtyy Ranskaan

Korisliigan vuoden pelaajaksi valittu Ville Kaunisto, 29 siirtyy Espoon Hongasta ranskalaiseen Ada Blois Basketiin.

Lue lisää
Ville Kaunisto Honkaan – Kopiolle jatkosopimus

Ville Kaunisto Honkaan – Kopiolle jatkosopimus

Korisliigan vuoden pelaajaksi valittu Ville Kaunisto, 29 siirtyy Espoon Honkaan Kouvolan Kouvoista.

Lue lisää
Pekka Salminen jatkaa Hongan päävalmentajana

Pekka Salminen jatkaa Hongan päävalmentajana

Pekka Salminen jatkaa Espoon Hongan päävalmentajana tulevalla kaudella koripallon kotimaisessa pääsarjassa ja kansainvälisessä VTB United-liigassa.

Lue lisää