Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lahti vieraana lauantain juhlissa

 

Lahti vieraana lauantain juhlissa


20-vuotista taivaltaan suomalaisella jalkapallokartalla juhlistava FC Hämeenlinna saa lauantaiseen juhlaotteluunsa vieraita Lahdesta.

Viiden pisteen karkumatkalla sarjan kärjessä porskuttava FC Lahti saapuu Kaurialaan sarjanousun varmistaminen mielessään. Kierroksia on jäljellä enää kaksi, joten nousu on mukavasti lahtelaisten omissa käsissä.

FC Lahti on FC Hämeenlinnalle varsin tuttu organisaatio. Hämeenlinna toimi viime kaudella Veikkausliigassa pelanneen Lahden farmijoukkueena ja pelaajaliikenne kaupunkien välillä oli vilkasta. Etenkin FC Lahden pelaajat olivat tuttuja näkyjä Kaurialassa. Nopealla laskennalla kymmenkunta FC Lahden tämän kauden pelaajaa on esiintynyt myös FC Hämeenlinnan paidassa. FC Hämeenlinnan kapteeni Jukka Vanninen puolestaan edusti edelliset kolme kautta FC Lahtea, toimien -08 ja -09 jopa kapteenina. Kaudella 2009 Juice palkittiin FC Lahden parhaana pelaajana. Kotijoukkueesta myös Jussi Heikkiseltä ja Tatu Mäkelältä löytyy liigakokemusta FC Lahden paidasta.

Vieraat pääsevät otteluun melko mukavista asetelmista. Joukkueen terveystilanne on melko hyvä, näillä näkymin lauantain ottelusta ovat sivussa Hämeenlinnankin paidassa esiintyneet Ibrahim Köse ja Toni Huuhka. Joukkue on pullollaan laatua, hyvänä osoituksena joukkueiden edellinen keskinäinen kohtaaminen. Lahti marssi kesäkuussa kotiottelussaan tylysti FC Hämeenlinnan yli. Silloin tahtipuikkoa heilutteli Drilon Shala kahdella osumallaan. Rafaelin, Jonne Kemppisen, Kalle Eerolan ja Hugo Mirandan kaltaiset nimet kertovat materiaalin syvyydestä. FC Lahti on ollut historian saatossa Hämeenlinnalle sangen kinkkinen vastus, vuonna 2002 otettu kotivoitto on ainoa laatuaan.

Hämeenlinnan lähtökohdat otteluun voisivat olla paremmatkin. Vannisen ja Jere Suomalaisen kausi on ohi jo ennestään sivussa olleiden Aleksi Latvasen, Ilpo Vernon, Aapo Lappalaisen ja Ville Kalervon tapaan. Sairaslistalta tulee täydennystäkin, sillä Ozeias Graciano ja J-P Tuomenoja ovat palanneet harjoitusvahvuuteen.

Viime viikot ilman sen suurempia panoksia miesten Ykkösessä pelannut FC Hämeenlinna on ajautunut toden teolla tehottomuuden alhoon. Edellisestä osumasta on kulunut melko lailla tasan 500 minuuttia, eli viisi kokonaista ottelua ja yksi puoliaika päälle. On siis selvää, että juhlaottelussa kuparisen rikkominen on yksi ryhmän suurimmista haasteista. Vastuunkantajia ja toivottavasti runsaslukuisen kotiyleisön kannustusta siis tarvitaan lauantaina.

Tervetuloa juhlimaan paikallisen jalkapalloilun lippulaivan merkkipäivää hyvässä seurassa. FC Hämeenlinna- FC Lahti, Kaurialassa lauantaina 15.10. kello 15.00 alkaen.

Otteluisäntä Laurell tarjoaa 200 ensimmäiselle portista sisään astuvalle kakkukahvit FC Hämeenlinnan syntymäpäivän kunniaksi!

FC Hämeenlinnan tiedotteesta / UrheiluHämeenlinna


Takaisin edelliselle sivulle


FC Hämeenlinna - logo

FC Hämeenlinna - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Roope Huhtala HJS paitaan

Roope Huhtala HJS paitaan

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkue vahvistuu Roope Huhtalan siirtyessä Tampereen Ilveksen organisaatiosta HJS paitaan kauden 2020 kattavalla pelaajasopimuksella.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Liigacupin 2015 lohkojako sinetöity

Jalkapalloliiga ry:n hallitus päätti torstaisessa vuosikokouksessaan Liigacupin 2015 lohkojaosta.

Lue lisää